Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:45 | July 24, 2017

Ansiktskonturering med fillers

Jag samarbetar med Aleris

Efter en powenap mitt på dagen så kände jag mig så himla mycket bättre. Febern hade gått ner, jag hade helt plötsligt energi och min mensvärk var borta. Jag fick i mig mer mat, promenerade med Stitch och sedan helt plötsligt kände jag mig återställd, sjukt det där vad mens kan göra med kroppen alltså. Så jag smsade Bea och frågade om vi skulle träna så vi körde ett lugnt benpass med mer fokus på teknik och kontakt än att det skulle vara tungt, inte alls pulshöjande och det var så skönt. Så nu har jag fått i mig ännu mer mat, mår toppen och ska snart hoppa in i duschen.

Frågan om jag fyllt läpparna har dykt upp i mitt kommentarsfält och nej det har jag inte. Däremot har jag vart hos Madde på >>Aleris Plastikkirugi<< och gjort botox igen och denna gång lade hon även strax ovanför överläppen för att den skulle bli lite mer plutig vilket ni kan se på bilden ovan. Och sedan gjorde vi något som jag inte alls tänkt göra innan förrän jag såg skillnaden på Marcelo och det var att fylla kindbenen. Tyvärr är det så att ju äldre vi blir desto slappare blir huden och redan i 20-års åldern kan vi se de våra första ålderstecken och vi som har en torr hudtyp får dom ofta lite tidigare än alla andra, det bara är så. Och jag känner verkligen stor skillnad på min hud och struktur idag och för 7 år sedan så jag och Madde diskuterade lite och jag bestämde mig då för att fylla ut kindbenen. Detta hjälper ansiktet att se piggare och fräschare ut, fylligare och man får ett litet lyft.

På bilden ovan har jag fyllt mina kindben och jag är så nöjd med resultatet! Det har vart ett par stressiga år men den senaste tiden har verkligen fått mig att känna mig glåmig och trött i huden. Så förutom att jag fått varvat ner en hel del och fokuserat på det som får mig att må bra så gav jag fillers en chans och känner mig så himla fin. Det blev verkligen ett lyft för hela mig! 😀
Här kan ni tydligt se före och efter på mina kindben. Jag var ganska platt på sidorna och ofta är man mer platt på ena sidan än den andra då man har en sida som man sover mer på. Men Madde fyllde mina kindben med ca 1ml på varje sida så dom skulle bli jämna och det blev sådan stor skillnad. Det gjorde inte alls ont heller då man blir bedövad med först emlasalva och sedan är det bedövning i sprutorna som man injicerar, däremot är det lite obehagligt då det trycker litegrann och bara att veta att man har en spruta där. Men jag blundade, lät Madde göra sitt jobb och efteråt var jag redo att möta världen. Jag hade inga synliga märken i ansiktet och med fillers ser du ju resultatet direkt så det var bara att rocka mina nya kindben och första gången när jag sminkade mig efteråt var så roligt. Det kanske låter så himla konstigt men att lägga rouge på ett par rejäla kindben var ett rent nöje! 😀


18 kommentarer18 kommentarer om “Ansiktskonturering med fillers”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kul att du skriver om botox just idag när jag googlat runt… jag har några ställen i ansiktet jag vill fylla ut men jag är så otorlig rädd för smärta! Har fått för mig att det ska göra superont med botox, men du upplevde ingen smärta?

  Reply
 • Det blev jättefint!!

  Reply
 • Jättesnyggt resultat! Har själv tänkt göra fillers i kindbenen, vad kostar 1ml att göra där du går?

  Reply
 • Det där passade verkligen till ditt ansikte. ..wow vilken skillnad.

  Reply
 • Vore skoj/bra om du la ut en bild före och efter där båda bilderna är osminkade. Mer rättvist ur resultatsynpunkt då.:)

  Reply
 • Ser ju fint ut, men vad tycker du om att miljoner djur dör varje år för att utsättas för botox? 🙂

  Reply
 • Ja, det vore intressant att veta, om det är värt det, bara för att tycka att man själv är fin.

  Reply
 • Jag tycker det vore intressant att veta vad folk i allmänhet tycker om att förbruka el och bidra till miljöförstörning och stor negativ påverkan för våra vilda djur, bara för att skriva dryga kommentarer på andras bloggar… 😉

  Reply
 • Nu används jag Botox från början i sjukvården för att människor inte ska lida… inte pga yta.

  Reply
 • Okej tänkte att det var något! Såg att ditt ansikte förändrats igen😉,. Jag hoppas du tar mer vara på din insida än att du gör ingrepp för att du känner dej stressad lr mår dåligt, för ditt yttre kommer kommer aldrig kännas finare än hur du mår med dej själv i ditt inre..❤

  Reply
 • När barn slår sig sätter man på ett plåster och säger “nu känns det bättre”. Att få bli den bästa versionen av sig själv som man kanske gått miste om pågrund av levnadsätt, genetisk sårbarhet eller sjukdom och andra “missöden” är något man bara som individ kan förstå.

  Reply
 • du har söt o fina fötter gillar dom ser dom på wikfeet sidan gillar din fötter mycket

  Reply
 • Svar till Jeanette; ja tyvärr kan man aldrig göra helt rätt för sig, finns alltid saker att förbättra MEN, man kan ju prioritera sina val! Du tycker inte människan är mer beroende av el än botox? 😀 Bara för att man gör vissa sämre val kan man ju prioritera vad som är viktigt. Sen tycker man att det är värt djurplågeri är de ju upp till en, men tror inte alla är fullt medvetna om hur botox tas fram! 😊😊

  Reply
 • Det blev riktigt snyggt! Länken fungerar dock inte, kan du kanske länka till hemsidan dit du går? Madde verkar ju riktigt duktig på det där! 🙂

  Reply
 • Wow, fint! Vad använde du för produkt, restylane, juvederm?

  Reply
 • Så fint att göra kindben. Jag har fyllt mina och gör det ca 2 ggr per år samt botox var 3- 4 e månad. Är 44 år och det ger verkligen resultat att fylla på med fillers där man tappar volym. Ser lite yngre ut…

  Kolla bara upp behandlaren innan ni går dit. Dem måste vara sjuksköterskor/ läkare och ha godkänd fillersutbildning/ diplom/ intyg.

  Finns inga rynkkrämer i världen som fungerar så bra som detta! Man kan även lägga skinbooster. Man injecerar då med små stick och går under hela hudytan. Kram

  Reply
 • Hej Annica!

  Jag har precis som du hade innan dina fillers ett väldigt platt ansikte som jag stör mig mer på än vad jag skulle vilja erkänna. Är väldigt smal som person och tycker därför inte mitt ansikte passar till min kropp, då det automatiskt ser lite rundare ut. Skulle jätte gärna vilja prova fillers men tänkte bara kolla lite med dig om hur mycket det kostade? Och hur länge det brukar hålla i sig? Jätte jätte tacksam för svar då jag skulle vilja få en åsikt av dig som ändå gjort de.

  Kram Wilma

  Reply
 • Hej! Vill så gärna se dina före och efter bilder på kindben filler! Ser inte ut som dom ligger kvar på bloggen, eller är det bara jag som inte hittar som?

  Reply