Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | July 17, 2017

Chanel i travel size

Innehåller adlinks

När jag och Elin åkte till Amsterdam förra veckan smet vi in på taxfreen för att dofta på lite parfym, och då skulle jag visa henne en kära favorit sedan många år tillbaka och det slutade med att jag köpte den. Dock köpte jag den i travel size och jag fattar inte varför jag inte gjort det innan. Det är ju så jäkla smart! Den är ju perfekt att ha med sig i handväskan utan att man behöver vara rädd att den går sönder.

I den här förpackningen så är det tre stycken resestorlekar, 3x20ml så totalt 60ml och jag är så glad över att ha denna doft hemma igen eftersom den är så jag. Det ger mig så mycket flashbacks till 2012 som jag ändå kommer ihåg som ett bra år. Den och Gucci Guilty som jag hade som bodylotion och smorde in med mig varje kväll. Två flörtiga dofter som ger mig lite mer kött på benen nu i singellivet. 😉

>>Ni hittar en hel del Chaneldofter här<<

 

 


1 kommentarerEn kommentar om “Chanel i travel size”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här