Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | June 28, 2017

Brun utan sol!

Innehåller adlink

Nu är ju sommaren verkligen här, den har ju iofs vart det i några veckor men nu har jag verkligen sommarfeelings i kroppen och det är mindre än en månad kvar till min födelsedag och då är det officiellt sommar tycker jag.

Jag tänkte tipsa er om min absolut bästa brun utan sol jag har hemma och som jag någonsin testat. Den här BUSen är också väldigt omtyckt bland Kardashians och många andra Hollywoodcelebs och den kommer Cocoa Brown by Marissa Carter. Jag fick möjligheten att träffa henne för någon vecka sedan med det var lite kaosigt i mitt liv då så jag missade den chansen… Men nog om det.

Denna bus blir du brun av direkt, den luktar inte och färgar heller inte av sig på kläder. Du får en djup brun färg, inte tendenser till orange överhuvudtaget. Du smörjer in moussen, låter den verka i en timma och sedan kan du duscha av dig lite snabbt och du är redo. Jag själv brukar skippa duschbiten om jag verkligen inte har tid och resultatet är fint ändå! Men för att vara på den säkra sidan om det regnar så kan det vara smart att duscha bort det överflödiga. 😉

Jag älskar verkligen denna, förbrukar typ två flaskor i månaden och då smörjer jag hela kroppen ett par gånger i veckan så den räcker länge! Så ni kontorsråttor som inte hinner vara i solen om dagarna och känner er lite bleka och glåmiga kan införskaffa denna otroligt billiga men grymma brun utan sol! 😀

Pris: 99kr >>HÄR<<

Jag använder en annan handske som kommer från Marc Inbane, också ett BUS-märke. Deras handske är bäst!Före och efter.


21 kommentarer21 kommentarer om “Brun utan sol!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Oj vilket fint resultat! Använder du den i ansiktet också alltså? Ser ut som det.
  Jättefin är du 💖

  Reply
 • Ja över hela kroppen 🙂

  Reply
 • din bh!!!!! 😍 vart är den köpt?

  Reply
 • Från Nelly 😀

  Reply
 • Hur gör du för att komma åt och smörja in ryggen? :/

  Reply
 • Du det är tricky nu när jag är själv så den skippar jag :O

  Reply
 • För att smörja ryggen brukar jag trä på handsken på en sån där duchborste (kommer inte på vad det heter) och smörja. Det funkar helt okej och resultatet blir bra pga produkterna nu förtiden o h framförallt mousse är så pass utvecklat det inte blir ränder. Testa 😃

  Reply
 • Tjusigt! 🙂

  Reply
 • Tack 😀

  Reply
 • Måste man använda handske om tvättar handflatorna efteråt?

  Reply
 • Färgen sätter sig direkt så ha handske!

  Reply
 • åh vilken fin bh, vart är den ifrån? 😃

  Reply
 • Nelly 🙂

  Reply
 • Vrf berättar du inte om din bröstop? Så öppen med allt annat😊

  Reply
 • Hej Annica.
  Skulle du kunna förklara för mig varför bus inte fäster 🙁 jag gör som man ska men allt rinner av i duschen. Jag hoppades verkligen på detta då jag har soleksem men nää, tro på fan att jag ska få vara brun.
  Jag har testat cocoa brown dark 3 ggr men jag är lika vit som innan 🙁 👻
  Jag väntade 11 (ELVA) timmar innan jag duscha.

  Snälla hjälp

  Reply
 • peela dig ordentligt innan

  Reply
 • Jag tyckte att jag peelade mig väldigt bra. Det enda som har fått färg är där jag jag var torr och råkade missa smörja lotion hahah
  Måste ju vara nå fel på min hud 😒

  Reply
 • Hur funkar det med att ha på foundation på bus om man ska på fest liksom? 🙂

  Reply
 • Jag har verkligen problem när det gäller bus, jag får prickar och det kliar så att jag håller på att tappa förståndet efter att jag har busat, och flera dagar efteråt! Jag peelar innan och smörjer så jag vet inte vad jag gör för fel? Allergisk reaktion?

  Reply
 • Hej Annika!
  Du ger alltid världens bästa inspiration! Tack för det 🙂 jag har lite frågor det är såhär att jag vill så gärna göra Spraytan men det finns inga bra i närheten av mig så kan man använda sig av den här brun utan sol istället? Försvinner färgen jämt? Och hur gör jag för att kunna använda det hela tiden, samt skrubbar jag kroppen varje gång jag ska lägga på nytt? Så tacksam för svar massa kramar ❤️❤️

  Reply
 • Vart kan man köpa denna brun utan sol? Går det att hitta i någon butik?

  Reply