Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | June 21, 2017

Den bästa fräscha parfymen!

Innehåller adlink

När jag var på eventet med Luxe Event så fick alla med sig en härlig gåvopåse plus en valfri doft. Vi fick känna på dofterna och det var när jag kände på denna som jag fick flashbacks till när jag var runt 14-ish? Det fanns en doft på The Body Shop som var knallgul, doftade så fräscht och jag var bara tvungen att ha den, så jag köpte den. Jag snålade som satan på den där doften för den var så underbart god och när den tog slut och jag skulle köpa en ny så hade den utgått ur sortimentet.

Nu 13 år senare hittade jag en doft som är snarlik den vad jag kommer ihåg, och jag blev helt fast- Caudalie Fleur de Vigne. Jag älskar doften, det är en citrusfräsch variant med ytterst lite söttma i sig. “Det är kombinationer av vit ros, rosépeppar och vattenmelon med energigivande toner av grapefrukt, mandarin orange och cederträ-accenter” I love it!

Ni som gillar fräscha dofter måste måste måste känna på denna, ni kommer precis som jag vilja bada i denna och finns det något godare än att känna en fräsch doft svepandes förbi en varm sommardag!? Nej! Jag kommer bada i denna och den här doften är deras senaste vilket betyder att den kommer finnas i sortimentet ett tag, jag är räddad! 😀

Pris: 345kr >>HÄR<<


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här