Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:11 | June 20, 2017

Luxe Event och New Clinic

Igår var jag bjuden till New Clinic med >>Luxe Event<< som hade ett väldigt intimt och trevligt event där. New Clinic har precis flyttat in i nya lokaler och detta skulle firas och då även med oss härliga influensers. Det bjöds på massa gott att äta och även en hel del behandlingar. Man kunde få göra kemiska peelingar, olika typer av fillers och botox. Alla gick bananas där inne och testade på lite allt möjligt och det var helt sjukt vilka fina resultat det blev. Vissa gjorde läppar, andra skin booster, några botox och även tear trough alltså när man fyller ut det lilla diket som kan bli under ögonen efter ett par år. Och det blev så himla bra och fint så alla gick därifrån väldigt piffiga och 10 år yngre och fräschare. 😀

Luxe Event är alltid så roligt att gå på för det är härliga människor där plus att dom verkligen ser till att allt är så bra uppstyrt. Ska det vara så ska det och därför hade alla möjligheten att få fixa sig igår om man ville eller bara ha en konsultation om det var något man funderade över. 🙂


Tröja som jag klippt av- länk // Halsband- MQ // Byxor- min systers som jag klippte av // Skor- Jennie Ellen
Så mycket god mat!Älskade dessa tonfiskwraps. Älskade Ellen alltså, vilken energihöjare!Girl Squad!Daniel får en konsultation.
Allt såg bra ut, as always! 😉


21 kommentarer21 kommentarer om “Luxe Event och New Clinic”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • […] Annica och […]

  Reply
 • Måste vara fråga: såg på marcellos snap. Att han har er hund i knäet i framsätet. Hört talas om säkerhet o lagar eller ????

  Reply
 • Men “Natta”, sköt du ditt, så sköter dom sitt.

  Reply
 • Säg det till honom, jag har bilbur i min bil

  Reply
 • Det är inte bara för hundens och förarens säkerhet, utan även för medtrafikanters säkerhet.
  Men den som kommenterade trodde väl att du var intresserad för din hunds säkerhet, därför skrev hon till dig,

  Reply
 • Det är klart jag bryr mig men kommentera sådant hos marcelo istället tycker jag.

  Reply
 • Vill du inte veta om din hund åker säkert eller inte. Jag skulle inte låta min hund åka med en förare som tummar på säkerheten.

 • Tur. Tycker inte om när hundägare inte säkrar sina hundar, o samma med barn. Bra med bilbur 🙂 Då e set inte dig jag ska skriva till utan M. Kram

  Reply
 • Alltid lika kul med event 😀

  Reply
 • Supertrevligt!

  Reply
 • Hej, du är verkligen jättefin och din blogg är den ända bloggen jag verkligen har fastnat för! Kärlek till dig 🙂
  Jag har en fråga angående träning. Jag har tränat i stort sett hela mitt liv och är relativt stark, innan tränade jag fotboll men nu är det volleyboll som gäller. Jag har dock väldigt tjocka ben, både pga muskler men även fett, som jag har komplex över. Hur ska jag träna för att få fastare ben? Jag brukar köra 3×10 på mina övningar men är det bättre att köra mer uthållighet till exempel 3×15 istället?

  Reply
 • Om du vill få slankare ben är det typ jogging som gäller lr att du tränar lättare, men om du spelar volleyboll så tränas ju benen i det.. sen handlar det ju om kosten … skulle vara glad över att dina ben är starka ist å att det är kul med volleyboll!.. ist för att fokusera på negativa tankar om ditt utseende❤

  Reply
 • Vad gjorde du för något då annica? Botox, fillers? Lr nån konsultation? Lr vad var syftet med detta inlägg? ☺

  Reply
 • Kollade på. Syftet var att jag var på ett event 🙂

  Reply
 • Stort Grattis ! Framgång och Lycka till!
  Kramar Agnes 🌹🌹🌹🌹

  Reply
 • Tack snälla Agnes! <3

  Reply
 • Vem är hon i grön militärjacka på bilden?

  Reply
 • Hon heter Tullyayik 🙂

  Reply
 • […] Luxe Event och New Clinic […]

  Reply
 • Hej!
  Vart är den gula tröjan och dina byxor ifrån?? Så snyggt!!
  Kram

  Reply
 • […] Two. Världens bästa Anna och Helen, grundare och ägare av New Clinic. Felicia, Annica och […]

  Reply