Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | June 8, 2017

Knallgula naglar och spraytanutbildning

Satan i gatan vad ruggigt hett det är med gula naglar. Gula accessoarer har ju vart väldigt trendigt ett tag och därför kände jag att det var dags att sätta den färgen på mina naglar, för naglar är ju också en accessoar. 😉

Jag gjorde mina naglar och även den fantastiska brännan hos Linda på >>Miss Fancy<<, jag älskar att komma till den salongen för det är så härlig stämning där. Alla är så trevliga, jag och Linda pratar om allt och det känns också som en lättare terapistund, haha. 😀

Nu är det ju många som tar studenten och kanske inte alls har någon aning om vad de ska göra. Då tänkte jag tipsa er om spraytanutbildningen som Linda har på sin salong. Det är ett perfekt sätt att få in lite extra cash snabbt, extra pengar när man pluggar eller om man precis som jag har skönhet som ett intresse och vill jobba på salong med spraytan så är ju detta utbildningen du ska gå. Salongen arbetar med det ledande spaytanmärket i Australien, du får allt du behöver för att kunna jobba med detta själv; maskin, tält, färg, fotskydd mm. Utbildningen tar 3h och sedan är du redo att sätta igång. 😀
>>Läs mer om utbildningen här<<


7 kommentarer7 kommentarer om “Knallgula naglar och spraytanutbildning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Personligen tycker jag så långa naglar du har är finast i naturella färger,. Skapare färgstarka färger tycker jag är snyggare på kortare naglar, men det är bara min smak😊 sen tycker jag så stark gult är Nice på människor med lite mörkare hud..

  Reply
 • Jättefint när man är brun! Jag gillar dock inte gult något vidare ;P

  Reply
 • Bästa du!! Så jäkla fina bilder! Dör!! 😍😍😍😍 PUSS!

  Reply
 • Jag blir så ledsen att Annica får kritik i inlägget före detta. Hon är ju i en jobbig fas och kan inte vi kvinnor stötta varandra istället. Allt blir mycket lättare och roligare då. Vi ska vara som systrar för varandra. Och man ska inte kritisera nu när dom ska separera. Dom har så det räcker nu. Kramar.

  Reply
 • ÖNSKEINLÄGG:
  Fina fina Annica, jag följer din överallt på alla sociala medier och måste bara säga att du är och har varit sen dag 1 min stora inspirationskälla. Jag har känt att vi är väldigt lika varandra på många sätt och jag gillar dig suuupermycket.
  Jag kom på ett önskeinlägg som jag skulle uppskatta sjukt mycket och det är om du gör ett sammanfattat inlägg där du liksom radar upp olika kategorier i ditt liv och hur du gör för att sköta dom. Väldigt luddigt med t.ex.
  Hår: går till frissan var tredje månad och använder dessa produkter under tiden.
  Hy: tvättar med dessa olika produkter såhär ofta
  Träning: tränar 5 dagar i veckan och blandar dessa träningar
  Vänner: ser till att träffa vänner såhär många dagar i veckan
  ja men du förstår, liksom en sammanfattning på masssa olika saker i ditt liv.

  Tack på förhand <3333

  Reply
 • Jättefina bilder och Annica är ju brum så läckert med de gula naglarna. Går ju att vid behov lacka om naglarna om man känner för det. Så ni som gnäller, är bara avis. Go girl och fortsätt vara den du är.

  Reply
 • Antar att jag är en av de som “gnäller” då? För att jag tycker som jag gör och uttrycker det när annica frågar? Det låter mer som att du är avis, så gå å spraytana dej å lacka naglarna i knallgult då😉

  Reply