Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | May 29, 2017

Färga fransarna

Innehåller adlink.

 

Före och efter.

Imorse passade jag på att färga mina fransar. Nu är det så pass underbart väder, jag känner mig brun och fräsch och då pallar jag inte att sminka mig så då blir det till att fixa det som redan sitter på kroppen, fransar, bryn, ben, fötter, naglar ja ni hajar.

Så jag färgade fransarna med Depend färg som fungera superbra. Dom gjorde ju om sin produkt för ett tag sedan, förut lade man bara på en färg och vips så var fransarna fixade. Men denna färg är mer skonsam, sitter bättre och ingredienserna är till den större delen naturliga. 🙂

Många tror att en fransfärgning ska ge samma effekt som mascara men det gör det inte. Däremot får ögat en mer intensitet samtidigt som ögat öppnas upp mer. Du får liksom en finare form och man känner sig faktiskt lite mer fixad. Detta är något som jag tycker är skitsnyggt på killar, när de har mörka fransar för det ger dom ett mer sensuell och intensivt utseende. 😉

Pris: 129kr >>HÄR<<


Jag har både en brunsvart som jag använder till brynen och en svart fransarna.Före. Jag har en ganska markerad fransrad men fransarna ser inte så långa ut…Följ instruktionerna noga för att få bästa resultat!
Man börjar med att lägga Steg 1 på fransarna, det ska sitta på i ca 4 min. Sedan torkar man av det som är överflödigt efter den tiden och sedan applicerar man Steg 2. Det ska sitta på i ca 2 minuter och sedan är det bara att skölja av och det är klart! 😀 Efter. Ser ni vilken skillnad! Fransarna ser ju mycket längre ut för att längst ut på fransarnas tippar så är dom så pass ljusa att dom inte syns. Det är därför vi också upplever att vi får så långa fransar av mascara. Så när du väl färgar fransarna så ser du ju hur långa fransar du faktiskt har. 🙂


5 kommentarer5 kommentarer om “Färga fransarna”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men gör alltså inte som när man färgar brynen och blandar ihop de ut utan kör på de var för sig så att säga? Eller missförstår jag helt nu igen? :-/

  Reply
 • Du gör på samma sätt, bryn och fransar. Men jag använder bara olika färger 🙂

  Reply
 • Hahaha, ja men jag tänkte att nu läser galet här. Ska prova fransarna också nästa gång jag färgar.

  Reply
 • Hur länge håller färgen när man färgat sina fransar?

  Reply
 • Ca 3 veckor 🙂

  Reply