Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | May 12, 2017

YSL Black Opium Nuit Blanche

Innehåller adlink

IMG_8783Om ni frågar någon kvinna i er närhet runt 60 års åldern om dom känner till doften Opium så kommer dom med stor sannolikhet göra det. För när den doften kom så blev den så omtalad att den inte bara fanns på alla kvinnors läppar utan även kroppar. Den doften var verkligen revolutionerade på 70-talet och för tre år sedan släpptes doften Black Opium som också blev en hit.

Förra årets så släppte YSL en annan version av Opium Black, nämligen Nuit Blanche som är lite mer friskare än den tidigare varianten och passa verkligen våren och sommaren bättre än Black Opium. Flaskan är supernygg, väldigt kaxig och tilltalande. Och när jag ser på den här flaskan så tänker jag mig en kvinna i 25-30 års åldern, skandinav med brunt hår och blå ögon. Eller typ Kristen Stewart, Bella i Twilight. Typ så.

Doften innehåller krämiga och varma noter från vit mysk, vanilj, sandelträ, och en söt och mjuk mandelmjölk ackord.

Pris: 30ml, 550kr >>HÄR<<
IMG_8786 IMG_8785


4 kommentarer4 kommentarer om “YSL Black Opium Nuit Blanche”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kul att du lyfter YSL, men den där doften haf funnits en stund nu. Den nysaste i black opium familjen är Floral Shock som släpptes i år 🙂

  Reply
 • Dofter har inte med ålder o göra. och inte smink heller. Man gillar det man gillar och som gör en lycklig och glad. och när du är lycklig och glad lyser det om en och du blir vacker. 😉

  Reply
 • Vad kommer det sig att stora bloggare som du inte följer marknadsföringslagen och märker ut affiliate-länkar?

  Reply
 • Det gör jag hela tiden! Varje gång längst upp i inlägget!

  Reply