Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | May 8, 2017

Slipp svettlukten!

Innehåller adlink

IMG_8614Jag kom precis in efter en härlig promenad med lilla Stitch och nu leker vi för fullt här inne samtidigt som jag försöker att jobba, som jag saknat den lilla krabaten alltså. Innan jag åkte till Portugal så hade jag inte haft en endaste ångestattack sedan vi skaffade henne men nu när jag var iväg så hann jag få två stycken på 10 dagar. Så Stitch har en bra inverkan på mig. 🙂

Under resan så blev jag precis som alla andra rejält svettiga och är det något jag inte klarar av så är det stark svettlukt. Det finns en del människor som luktar otroligt mycket svett och jag kan inte förstå hur man själv inte kan känna det. Svettlukten kommer inte för att man börjar just svettas utan det är pga bakterierna som sitter på kroppen. Så är du helt ren och svettas så kommer inte den här stickiga stanken men är det så att du inte duschat på ett tag eller kanske använt samma tröja ett par dagar i rad ja då är det bakterierna som kommer att se till att du luktar. Så för att undvika att lukta så var ren och sedan såklart använda en bra deo eller som jag i det här fallet en antiperspirant.

Vad är skillnaden? Jo deo ser till att ta bort lukt, antiperspirant ser till att du inte blir blöt. Och den här antiperspiranten som jag nu haft under dessa träningsdagar har fungerat superbra för mig för den doftar väldigt fräscht och har sett till att även jag gör det under hela mitt träningspass. Plus att den inte ger fläckar på varken svarta eller vita kläder. Så när du sprayat på den och klär på dig kommer du inte få deofläckar, bra va!?

Jag personligen gillar spray mycket bättre än stick eller roll just för att det inte lämnar några smuliga spår och det torkar fort. 😉

Pris: 39kr >>HÄR<<
IMG_8616 IMG_8617 IMG_8621


2 kommentarer2 kommentarer om “Slipp svettlukten!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här