Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:26 | May 1, 2017

När man hittar glädjen i sin träning

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Goooooood morgon alla glada!

Då var träningsveckan igång, resten av gänget kom igår strax efter 20:30 och det är så kul att så många WörkOuters är här men även en hel del nya ansikten. Så det ska bli kul att lära känna de nya och jag hoppas att de får samma upplevelse som jag när jag själv åkte på min första träningsresa med WörkOut.

Så denna vecka kommer såklart bestå av en hel del WörkOut men även surfing och yoga och jag hoppas att jag blir kompis med yogan då många tror och säger att det skulle vara bra för mitt stressiga liv. Så denna vecka kommer det bara handla om mig själv och göra det som jag mår bäst av och det är att träna. Jag säger bara det har man hittat den rätta träningsformen för sig själv så kommer man verkligen finna glädjen i träningen och längta efter varje träningspass.

Förr så älskade jag att gå ut och festa på fredagar och lördagar men idag har jag blivit en av dom som hellre lägger mig tidigt en fredagkväll för att träna på lördag förmiddag. Jag vet vad ni tänker och jag tänkte även samma sak om “sådana människor” men ja den dagen ni känner samma sak som jag gör för träningen så kommer ni även göra samma sak! 😀


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här