Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:46 | April 30, 2017

Gratis träningsevent med mig!

Äntligen så kommer jag och Årets PT men även min kära vän Pischa Strindstedt anordna ett träningsevent utomhus tillsammans med träningsappen Bruce som jag pratat om så mycket på senaste tiden. 😀

Datum: 10 maj
Tid: 18-20:00
Plats: Rålambhovsparken Kungsholmen

Det kommer att vara i den härliga WörkOutandan så alla ni som kanske tappat träningsmotivationen, behöver lite mer inspiration eller bara vill träna och ha det jävligt roligt med oss så är ni varmt välkomna.

För er som inte vet började jag med WörkOut för två år sedan och har vart hooked sedan dess. Det är det som gjort att jag kommit i form och blivit så frälst av träningen och faktiskt tycker att den är rolig. Så alla ni som vill uppleva samma sak boka en er på vårt härliga träningsevent som är helt konstnadsfritt, träffa andra härliga träningsgalna människor och bara ha det jäkligt kul!

ANMÄL ER TILL EVENTET HÄR!
OLYMPUS DIGITAL CAMERAAlla bilder blir inte bra på en gång så jag bjuder på dessa “innan vi fick till en bra bild”-bilderna.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


2 kommentarer2 kommentarer om “Gratis träningsevent med mig!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Rålambshovsparken.

    Reply
  • Skriv något trevligt. Annica säkert hjälp dej med smink frågor se ge värme tillbaks till henne nu. Det här är inget stavninsskola.

    Reply