Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:11 | April 28, 2017

Mina senaste vloggar

Hallå jag såg att jag råkade publicera två skönhestinlägg igår, snacka om att ha noll koll men jag ville så gärna visa upp Biotherm BB creamen så det gick lite snabbt. 😀

Vi knatar runt här i Lissabon för att hinna se lite innan vi beger oss till andra kusten Ericeira där vi kommer att bo under tiden vi tränar. Men jag tänkte visa er mina senaste vloggar från Paris, den sista delen släpps nu på måndag och då är vi på Disneyland så titta gärna på dessa, lämna en kommentar vad ni tycker och såg får ni hålla er till på måndag då sista vloggen kommer upp. 😉


4 kommentarer4 kommentarer om “Mina senaste vloggar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Bästa Annica!!! Först och främst, vilken härlig blogg du har! Den bjuder på allt, precis i min smak 🙂 Sen tänkte jag höra, vilken mascara är din favorit? Vet att du testat lite olika men om du måste välja en som är den absolut bästa, vilken skulle du rekommendera då? Kram och hoppas du får en riktigt härlig valborg 🙂

  Reply
 • Hej! Tack snälla du vad glad jag blir. Det beror ju på vilken typ av effekt jag vill ha men over all är det den här: http://annicaenglund.se/den-basta-volym-mascaran/

  Reply
 • Hej! När kommer din sista del av dina parisvloggar upp?:) kram

  Reply
 • Ikväll! 😀

  Reply