Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:02 | April 26, 2017

Q&A Nagelförlängning

img_7610Idag ska ju jag fixa mina naglar igen hos Linda på >>Miss Fancy<< och det är min fjärde omgång nu. På bilderna kan ni se hur Linda fixat dom tidigare och jag vet liksom inte vilken som är min favorit. Jag älskade de orangea naglarna för att dom verkligen poppade, men jag älskar ju även glitter, diamanter och nude. Dom är så olika och jag gillar allihop lika mycket! Vilken är er favorit? 😀

Denna gång vet jag liksom inte hur jag ska göra naglarna, jag var lite sugen på en väldigt ljus persikofärg men eftersom jag nu ska på en träningsresa så var jag lite sugen på att göra ganska råa naglar, typ svarta eller något. Vad tycker ni?

Q&A om nagelförlängning:

Vad kostar ett nytt set?
Att göra ett nytt set kostar olika från salong till salong men om jag utgår från Miss Fancy så är det från 695-1095kr för ett nytt set nagelförlängning. Varför priserna skiljer sig beror på vem som utför samt vad för typ av design du vill ha.

Hur ofta bör man fixa dom?
Jag personligen går var tredje vecka och det är för att dom ska hålla sig snygga hela tiden och för att jag ska slippa en ful utväxt. Tre veckor för mig är perfekt, går jag längre med dom så kommer utväxten att synas ganska mycket och jag själv tycker att det gör mer skada än nytta utseendemässigt.

Hur tar man hand om naglarna på bästa sätt?
När det är kallt så se till att bära ett par vantar. Blir dina naglar kalla och torra så kommer dom inte att hålla sig särskilt bra. Sedan är nagelbandsolja A och O för att det både ska se snyggt ut och för att materialet ska hålla bra.

Förstörs dina egna naglar?
Detta beror helt på om det är en bra salong och nagelterapeut då går till. Linda som jag går till filar aldrig bort materialet helt från mina naglar vilket gör att hon då inte filar något på mina egna naglar och då förstörs dom heller inte. Skulle det vara så att nagelterapeuten tar bort materialet helt och filar mycket på din egna nagel innan hen sätter dit nytt material finns en chans att dina egna naglar blir väldigt tunna, så när du sedan väljer att ta bort materialet så kommer dina naglar att vara väldigt sköra. Så välj en bra salong och nagelterapeut om du ska göra dina naglar. 😉

Behöver man vara extra försiktig med naglarna?
Självklart ska man vara försiktig med sina naglar och inte använda dom att pilla bort svåra klisterlappar, använda dom när man öppnar en colaburk eller försöker skruva upp en skruv med. Det är inga verktyg men materialet gör ju att dina naglar blir mer stabila och starka så dom går ju inte av om du råkar slå handen i något, om det nu inte är en rejäl smäll. Men går dina naglar av då ska du vara beredd på att det kommer att göra j*kligt ont. 😉

Vilken form ska man ha?
Detta är helt upp till dig. Detta är ju något som går i trender, jag själv hade jämt stiletto förut och tycker fortfarande att det är supersnyggt. Men nu har jag gått över till ballerina och trivs jättebra i den formen.

90def661-261f-4cff-8332-e553feb8be66_desktop-700x368img_7528Nr 1.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERANr 2.orange-nagelOLYMPUS DIGITAL CAMERANr 3.


6 kommentarer6 kommentarer om “Q&A Nagelförlängning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag tycker formen Stillete var supersnyggt, i färg klar blå. ?

  Reply
 • Jag är en sqoval dvs squared oval-tjej. Kan tycka att ballerina är snyggt på andra, men jag har lite för smala naglar för det.
  Vad gäller din färg säger jag orange igen!

  Har haft byggda naglar genom åren och alltid slutar det med att mina egna naglar är väldigt sköra när materialet tas bort. Hur försiktgt det än görs. Även gellack skadar.

  Reply
 • Trevlig resa imorgon. O vad härligt o få komma till solen. Det blir nog hel skoj. Ta hand om dej kram från mej. ???

  Reply
 • Matt svart är ju skitsnyggt, det röstar jag för hahah!:)

  Reply
 • Du har alltid så himla snygga naglar! 😀
  http://www.nouw.com/emmaholen

  Reply
 • Du är alltid lika fräsch och snygg! Svarta naglar kan se riktigt bra ut 🙂

  Reply