Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:27 | April 20, 2017

Proteinpannkakor

img_8353 img_8357Goood morgon underbara läsare!
Idag startade jag min morgon med goda proteinpannkakor som gjordes på typ fem minuter. Jag använde mig av Selfs egna mix eftersom vi fick den i gåvopåsen efter träningseventet och den är så bra. Pannkakorna blir goda, det är bara att blanda två skopor pulver, tre skopor vatten, vispa om och steka sedan är det klart. Perfekt att äta som då frukost, mellanmål eller lunch. 😀 Jag toppade med lite turkisk yoghurt, bananer och hallon. 🙂

Idag så är det vilodag för mig från träningen eftersom det har vart ganska hårt de senaste dagarna. Crossfit i måndags, utomhus med WörkOut i tisdags och träningseventet igår med Self. Men jag kommer inte chilla hemma i soffan med lite porre porre nej utan ikväll är det Swedish Cosmetics Awards. Alltså en gala där skönhetsmärken ska koras som årets bästa. Tex årets bästa foundation, årets bästa schampo, årets bästa parfym, ni fattar.

Det var länge sedan jag var på ett event eftersom jag vart hemma med lill Skjrotshi (Stitch) men ikväll tar Marro henne så jag får bli komma tillbaka i bloggvärlden litegrann. 😉

Pannkaksmix, 269kr >>HÄR<<


3 kommentarer3 kommentarer om “Proteinpannkakor”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Om man har börjat träna litegrann ( går och springer intervaller ca 5km 3-4gr veckan) hur mycket förstör st om man vill ha en ätardag på lördagen tex. Har slutat med att äta godis och onyttigt i veckorna, äter bara husmanskost i lite mindre mängd en vanligt.
  Frågan är alltså ifall jag går plus minus noll på att unna mig på tex lördagar?
  Kram!

  Reply
 • Hej! Hur många kcal är det i en portion pannkakor? //Sofia

  Reply
 • Åh, var är din fina tallrik och dina fina bestick ifrån?

  Reply