Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:24 | April 10, 2017

Vad jag äter under en dag

img_69119:00 Frukost– Gröt av något slag, numera är det cirkusgröt. Ni hittar receptet här!

Hallååååå mina vänner! Är allt bra med er? Jag kom precis in från en morgonprommis med Stitch, det är så skönt att få komma ut direkt på morgonen och speciellt nu när våren börjar närma sig. 🙂

Jag tänkte att vi kunde starta den här dagen med vad jag äter under en dag, eller i alla fall försöker. Alla dagar ser olika ut men jag har blivit mycket bättre med kosten på sista tiden just för att jag ska ha energi när jag jobbar under dagarna och även ha energi när jag tränar på kvällen. Skulle jag träna utan någon energi i kroppen kommer jag inte alls få lika snabba resultat som när jag har ätit. Äter jag bra under en hel dag har jag energi i kroppen och då orkar jag pusha mig själv smycket mer vilket leder till bra resultat. 😀

Det kan vara lite svårt att få i sig så här mycket mat om man vanligtvis inte äter så mycket under en dag. Men jag började ställa alarm på min telefon så jag skulle äta mer och det blev en jädra skillnad på mig för jag orkade så mycket mer om dagarna och jag var även mycket mer tålmodig och gladare. 🙂

img_777912:00 Lunch– För det mesta är det rester från gårdagens middag men annars tar jag gärna en sallad.1464687057-9793115:00 Mellanmål– Smoothie, det är så enkelt att göra och så förbaskat gott!img_751917:00 Middag– Den här tiden varierar under veckan eftersom jag tränar olika tider. Tränar jag sent så äter jag den här tiden och sedan när jag kommer hem äter jag ett större mellanmål. Men tränar jag tidigare så äter jag middagen efter och då brukar det bli runt 18-tiden.img_695920:00 Kvällsfika– Har jag tränat sent äter jag ett större kvällsfika och det kan bli en acaibowl tex. Annars om jag inte är hungrig tar jag en frukt och lite mackor.


2 kommentarer2 kommentarer om “Vad jag äter under en dag”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Bra o följa ditt schema. Ha en fin vecka. Hoppas på sol i påsk men det verkar inte bli så.

    Reply
  • Hej Annica,
    Skulle du inte kunna ge lite tips på olika smoothies?

    Reply