Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | April 10, 2017

Superbilligt men bra rouge

img_7716Dagens skönhetstips är om ett rouge som är asbilligt men så himla fint på och det kommer faktiskt från H&M Beauty. Nyansen heter Brown Sugar men finns i hela 20 olika nyanser så det finns en nyans för alla.

Produkten har en otroligt fin och glowing finish och det är ju det jag själv söker i produker, sådant som ger huden glow. När jag öppnade produkten och såg nyansen så kändes den alldeles för lila och mörk men när jag väl applicerade den så blev resultatet så fint. Men jag tänker att just denna nyans är jättefin på en mörk hud, alla rouger som är lite mer lila eller mörkröda är jättefina på mörkare hud. Men ni som är på jakt efter en rouge som inte kostar skjortan bör kika in dessa från H&M Beauty. 🙂

Pris: 80kr >>HÄR<<

solpuder-hmFöre och efter.img_7719 img_7721


1 kommentarerEn kommentar om “Superbilligt men bra rouge”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vad använder du för hudvård nu? Sån fin lyster 🙂

    Reply