Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:49 | April 7, 2017

Flowerbomb Bloom

Innehåller adlink

img_7279Förlåt hörni att detta inte kom upp i tid men vi har ju det så mysigt hos min farmor, just nu sitter vi på balkongen och njuter.

Jag tänkte visa upp det senaste tillskottet i min parfymsamling. Det är ju så att jag har olika dofter för olika tillfällen men den som jag varierar mest är “vardagsdoften” och just nu är det senaste doften från Viktor & Rolf “Flowerbomb Bloom”. Deras tidigare Flowerbomb är en ganska tung festdoft skulle jag säga medan det här är en bra mycket lättare version som passar perfekt till vardags och denna känns även mer ungdomlig. Detta är typ en lillasyster till Flowerbomb, doften är luftig, fräsch och feminin med inslag av granatäpple, patchouli och friska blomsternoter.

Så ni som älskar deras klassiker Flowerbomb men känner att den kan bli för tung att ha till vardags bör ta er ett sniff på denna. 😉

Pris: 50ml 745kr >>LÄNK<<
img_7281 img_7273


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här