Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | April 3, 2017

Den bästa skrubben någonsin

skrubbvante skrubbvanteDet finns en del människor som skrubbar sig då och då och sedan finns det en del människor som verkligen älskar att skrubba sin kropp. Jag skulle säga att jag hör till dom som älskar att skrubba mig, jag älskar när jag är sådär babymjuk, len och huden ser sådär jämn och fin ut och det gör den när man hittat en bra skrubb eller i det här fallet en grym skrubbvante!

Som jag skrev i tidigare inlägg så sprayar jag mig hos Miss Fanscy i Skanstull och gulliga Linda som hjälper mig tipsade mig om denna vante. Så jag testade den när jag duschade, sedan sköljde jag av kroppen med duschgele och när jag hoppade ut ur duschen och kände på min hud… jag tror aldrig jag vart så len innan. Eller jo, när jag gått på Hamam i Turkiet för det är typ en sådan skrubbvante. Det enda som fattades var att jag lade mig på badrumsgolvet som har golvvärme, någon skulle fylla ett örngott eller vad det nu är med tvål och massa skum och en massage så hade jag trott att jag var där. Haha! 😀

Innan en spraytan ska man alltid skubba sig så att alla döda hudceller är borta och sedan så har jag precis fått lära mig att man inte ska smörja in sig efter duschen. Huden ska vara torr för då sitter färgen bättre och det kan jag reda nu säga att det stämmer. Jag duschade efter bara några timmar igår kväll då färgen var snabbverkande och jag är fortfarande brun som en pepparkaka. 😀 Wihoo!

Så är ni precis som jag en person som älskar att skrubba sig så får ni kontakta dom på Miss Fancy för att få tag på en vante. Jag lovar er att ni kommer kasta ut alla era andra skrubbprodukter för denna är oslagbar! 😀


7 kommentarer7 kommentarer om “Den bästa skrubben någonsin”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag har en sån där handske som finns överallt i illgrönt tex. Men haman tror jag finns på Lidingö. Är visst populärt. Vilket toppen väder nu är våren här.

  Reply
 • Är det sant? Vad heter stället?

  Reply
 • Behövs det verkligen skrubbas? Jag tycker att det känns som man borde bli torr & sånt då. Döda hudceller? Jag vet inte om jag har såna, hur ser man det?

  Reply
 • Men det känner ju du efteråt hur len huden blir. Har det gjorts i århundraden att man skrubbar kroppen o blir ren o len. Härligt.

  Reply
 • Alla har döda hudceller, det är ingenting som vissa har och andra inte.
  Det är precis som att du har döda hårstrån som till slut faller av.
  Huden har ett sorts kretslopp med olika lager. Längst ner är hudcellen rund och fylld av näring och vätska och ju längre upp den vandrar mot hudytan desto plattare och torrare blir den. Till slut när den når allra längst upp på hudytan så är den död och det krävs antingen att man på mekanisk väg (kläder som nöter bort, skrubbhandske osv) eller kemisk väg (krämer med syror) tar bort dem så de faller av och de nya friska cellerna tar sig fram.
  Väldigt enkelt förklarat.

  Reply
 • Alla har döda hudceller eftersom vi byter hud varje månad. Alltså du blir inte egentligen torrare än vad du är och huden mår bra av att skrubbas eftersom det hjälper cirkulationen 🙂

  Reply
 • Hej Annica!

  Skulle du kunna tipsa och berätta lite mer om proteinpulver, är det något jag behöver ta nu när jag tänker börja träna? Det känns ju som att de är sån hets kring det och att alla tar det. Vilka är bäst för en tjej på 19 år som vill börja träna men är helt okunnig? ahaha xD Ser verkligen upp till dig <3 Kram!

  Reply