Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | March 31, 2017

Mascara för 99kr

H&M mascaraDå många av er blir så glad när jag testar lite billigare produkter så gör jag självklart det. Denna gång visar jag upp den billigaste mascaran jag testat hittills och den kommer från H&M.

Mascaran ska ge längd, separation och volym och det kan man även se på borsten att den ska ge. När masaraborstarna ser ut såhär så kommer dom att separera dina fransar och du kommer även få en hel del produkt när du applicerar vilket ger volym. Däremot så torkade formulan ganska snabbt på fransarna vilket gjorde att man inte kunde bygga den så bra utan att det blev torrt och började smula. Ska man kunna få bra volym med en mascara så ser en bra borste ut såhär men själva konsistensen på produkten måste vara lite mer krämig och inte torka så fort.

Men letar man en budgetmascara till vardags som separerar bra och ger en intensiv svart färg så är den här att rekommendera. Ha en fin fredag allesammans. 😉

Pris: 99kr

H&M mascara H&M mascaraFöre och efter.H&M mascara


6 kommentarer6 kommentarer om “Mascara för 99kr”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Annica. Skulle du vilja dela din åsikt om hemmagjord aspirinmask? Det är många som pratar gott om den men jag har inte vågat testa ännu. Har du testat? Ha en fantastisk dag!

  Reply
 • Hej kära Annica! Jag har har lite produkter från märket KIKO, ett budget märke som jag tycker är väldigt bra. Har dock inte testat så mycket än. Har du testat det märket? Ha en fin dag! Kram E

  Reply
 • Dina fransar är verkligen så otroligt fina!!

  Reply
 • Du får ju fina fransar vilken mascara du än använder, fuskigt 🙂 Själv är jag frälst av Loreal telescopic, har testat massor men återgår alltid till den!

  Reply
 • sååå fina ögonfransar! Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
  http://nouw.com/heddasöderberg

  Reply
 • ÅÅH, vad använder du för foundation här? Superfint resultat!

  Reply