Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:18 | March 29, 2017

Starta dagen med en burgare

img_7163Vilken jäkla meck det har vart denna morgon. Jag skulle boka Paris och vips hade biljetterna blivit snordyra så vår weekend blev mer än dubbelt så dyrt än vad vi tänkt, men å andra sidan vi firar 5 år tillsammans och kommer att ha det så mysigt där. Ni som vart i Paris får mer än gärna bomba mig med sevärdigheter, vad får vi inte missa när vi är där och vilka är de bästa restaurangerna? 😀

Igår besökte jag, Bea och Stitch AGs då vi blivit inbjudna av Johan Jureskog för att smaka på hans burgare. Man får inte ta med hundar till AG men när de har speciella kockar på plats är det dom som bestämmer och han sa att det var helt lugnt då han älskar hundar så det var så snällt! 😀

Jag har smakat många burgare i mitt 26 åriga liv men denna var så förbaskat god att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Köttet var så saftigt och föll isär när man tog en tugga, alla smakerna gifte sig i min mun och jag orkade trycka i min 3,5 stycken men det var också för att dom var minisar. Han hade även med sig en partner från USA Adam Biderman som gjorde sina egna burgare men jag måste ändå säga att Johans var grymma.

Anledningen till eventet var för att programmet Värdens bästa burgare snart sätter igång och då tävlar Johan mot fem olika burgar-mästare om jag inte minns fel i olika delstater i USA. Och med sig har han sidekicken Frida Nordstrand. Hon berättade att under månaden dom spelade in fick hon testa 4 olika burgare varje dag. Tänk att ha ett sådant jobb. Men burgarna vi fick smaka på igår var magiska, no doubt about it! 😀img_7164 img_7173 img_7168 img_7186 img_7177 img_7182


11 kommentarer11 kommentarer om “Starta dagen med en burgare”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Va skönt att kunna ta med hund på event, mysigt!

  Reply
 • Så gott

  Reply
 • Gillar ni sushi måste ni äta på Miss ko i Paris! Bästa sushin jag ätit 😀

  Reply
 • Miss kô*

  Reply
 • Burgaren är ingen favorit, hellre än rejäl köttabit och det ska ju AG vara bra på. Får testa någon gång.

  Reply
 • Åk båt längs floden (seine tror jag..) man får se t.ex. eiffeltornet och notre dame och att se det från floden är lite mer än bara vanlig sightseeing 🙂

  Reply
 • Wow tack!

  Reply
 • Älskar din tröja!
  Var har du köpt den?☺️

  Reply
 • Ivy Revel 😀

  Reply
 • Hej!
  Jag var i paris för ca 3 år sedan. Finns ju otroligt många sevärdheter, men att gå upp i Eiffeltornet! Jobbigt men så värt med utsikten. Sen åkte jag till Moet and Chandon cellar tour i Epernay och fick se hur champagnen blir till från grund till färdig flaska. Var verkligen ett fancy ställe lite utanför och så häftigt med källargångar m.m! Sen fick man provsmaka också 😉
  Kram

  Reply
 • Älskar hatten du har på dig, var är den ifrån? 🙂

  Reply