Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:28 | March 28, 2017

Stitch 13 veckor

annica englund hår annica englund hår
Idag är min lilla Stitcho mitcho hela 13 veckor gammal, tänk att jag och Marcelo har haft henne i fem veckor redan. :O Hon växer oerhört fort just nu och under vecka 12 så tycker jag att hon ändrats väldigt mycket personlighetsmässigt och det har även känts som en vecka där hon lärt sig en hel del. Numera lyssnar hon på om man säger nej, hon springer till hallen när hon behöver gå ut så det har blivit stora framsteg när det kommer till att bli rumsren. Hon kan gå i koppel utan problem, hon leker väldigt mycket själv vilket är helt fantastiskt. När jag sitter och jobbar så kan hon liksom sysselsätta sig med ett ben eller bita i sina leksaker. Men har hon för mycket energi ger jag henne den här bollen man proppar in små hundgodisar i så att hon får aktivera hjärnan lite och hon blir även ganska trött efter den. Hon kan gå och lägga sig och sova själ så hon är liksom trygg med oss.

När det kommer till trick-biten så kan hon snurra runt utan problem, även sitt, stå och kommer på inkallning. Lägger jag mig ner kan hon hoppa upp på min rygg och så kan jag gå runt med henne på alla fyra, det ser så himla roligt ut haha! Hon sitter där som en kung medan jag får vara hennes häst typ.

Snart kommer lilltjejen att få börja på valpskola och ganska direkt efter det vill jag påbörja agilitybiten och även kolla hur det fungerar med utställning. Det ska bli så kul att se henne växa upp för har hon lärt sig så här mycket på så kort tid så ska det bli intressant att se när hon är vuxen. 😀


10 kommentarer10 kommentarer om “Stitch 13 veckor”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gud vad gulligt. Sätt en bild i en ram så fint. Bra med valpskola. Ja husdjur tycker jag gör livet bättre. O jag tycker dom blir mysigare o personligare ju äldre dom blir.

  Reply
 • så söt

  Reply
 • Så söt hon är!! Har själv en 9 månaders sheltie valp här hemma. Ett tips bara är att vänta med agilitybiten tills 18 månader som är rekommendationen, för att undvika skador osv! Har ni möjlighet så ut i skog och hoppa upp på stenar, balansera på stockar osv istället. Lycka till med lilltjejen!! Hon ser jättefin ut ???

  Reply
 • 18 månader är ingen rekommendation, enligt reglerna får man inte tävla officiellt innan den åldern. Självklart kan man börja träna innan, men med sunt förnuft såklart.

  Reply
 • Man kan börja med agility innan, men inte med hinder där hunden skall hoppa. Man kan testa allt annat, där hunden hela tiden är på marken (slalom, tunnel osv). Börjar man för tidigt, så kan det skada skelettet 🙂 De flesta kurser med agility brukar ha som regel att hunden måste ha fyllt 1 år innan man får börja.
  Väldigt roligt dock!

  Reply
 • Syrran tyckte om jag inte tar hennes pappis Kitty köp en toypudel men inte riktigt min typ av hund men dom är fina. Vill också börja med agility verkar hel kul.

  Reply
 • Jag älskar boston terrier, min mamma har två stycken och de är en helt underbar ras med underbara personligheter. 🙂

  Reply
 • Hon är så rackarns söt! Va härligt att allt rullar på och funkar så bra.Livet med hund är så mkt roligare än det utan <3

  Reply
 • Hon verkar så himla härlig personlighet & är jättegullig. Skulle lätt kunna tänka mig att ha en sån ras faktiskt

  Reply
 • Lycka till med vovven ❤

  Reply