Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | March 27, 2017

Ny billig foundation från NYX

NYX Totale Control Drop FoundationÄr det något jag gillar så är det foundations som är lätta i konsistensen och det är verkligen den senaste foundationen från NYX. Den är i drop-format som vi tidigare har sett hos bland annat Dior och IsaDora så det är grymt att NYX också nu kommit med sin variant eftersom de andra är så omtyckta. 😀

Med den här produkten kan du avgöra själv hur täckande resultat du vill ha och det står även beskrivet på förpackningen hur mycket du bör ta för önskat resultat. 😉

Jag personligen tyckte att den här produkten höll vad den lovade, jag tog lite i början och drop på lite extra allt eftersom och ja det blev mycket mer täckande. Finishen var dock matt och lite pudrig och jag gillar ju ett mer glowigt resultat så detta är ingen produkt som kommer att flytta in hos mig men kanske hos er som söker just ett matt lätt resultat. 🙂

Det som är ett jätteplus med denna produkt är ju att den finns i hela 24 nyanser, är inte det galet? Allt från en ljusaste ljusa till en djup mörk hud. 😀

Pris: 189kr

NYX Totale Control Drop FoundationFöre och efter.NYX Totale Control Drop Foundation NYX Totale Control Drop FoundationClose up, jag använde mig av en Beautyblender när jag applicerade.NYX Totale Control Drop Foundation


11 kommentarer11 kommentarer om “Ny billig foundation från NYX”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här