Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:19 | March 27, 2017

Färre blogginlägg men mer vloggar?


Här är ett klipp från i tisdags när jag var hos veterinären med Stitch och sedan färgade håret hos Elin. 🙂
 

Hej på er!
Jag blir lika glad varje gång jag vaknar till sol för jag har inte längtat efter sommaren såhär mycket som jag gör nu. Igår var jag så peppad att kliva upp 5.45 för att gå ut och springa innan Marcelo skulle iväg men jag vaknade 7.45 av att inte mitt larm gått igång och att Marcelo åkt. 🙁

Stitch är en riktig sömntuta och sover i sängen fortfarande och jag ska ta och göra lite frukost. Idag har jag otroligt mycket att göra så jag kommer att få lite hjälp med att organisera och planera. Jag har ju funderat länge på att ha en assistent som hjälr mig med allt mellan himmel och jord och det har känts mer och mer nödvändigt nu på sista tiden då jag haft problem med min ångest. Stress och oorganiserat runt omkring mig gör mig stressad och jag har liksom inte tiden till att sköta det så nu idag kommer jag få hjälp så vi får se om det blir bättre. 🙂

Är det något som jag funderat på så är det att göra mer vloggar på Youtube, jag älskar att vara där och älskar även det formatet och märker även att det är mer uppskattat än andra typer av videos som jag gör. Självklart kommer söndagarna vara för träning eftersom jag vet att många därute behöver tips och idéer hur man kan träna hemma när man kanske inte har tid eller råd med gym. Men min tanke är att kanske dra ner ett blogginlägg per dag för att ha tid till fler vloggar i veckan. Vad tror ni om det? 😀

Det är helt sjukt att jag bloggade 8 gånger om dagen måndag-söndag förut. Hur fasen fick jag det att gå ihop och hur fasen hade jag alltid något att skriva om? 😀


15 kommentarer15 kommentarer om “Färre blogginlägg men mer vloggar?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej vad kul med videor men kommer sakna dina inlägg men du kan ju inte hinna med allt. Vad mysigt att stitch gillar o sova men hon är ju så liten ännu. Ja idag blir det varmt igen. Så hoppas våren blir kvar. O inte regnar eller snöar bort. Ha en fin vecka o må så gott.

  Reply
 • You look great! Hugs from Zurich //Sofia

  Reply
 • Har ej förstått hur du har kunnat göra så många inlägg förut??!!
  Blev så glad när du tog 1 bloggfri dag?
  Har många ggr skrivit till dig när du frågat om bloggen, att om man jämför med andra storbloggare,så är du högpresterande..
  Jag blir glad när du nu har SJÄLV insett att man kan förändra och ändå ha kvar sina läsare.
  Gällande din fråga om vloggen så älskar jag det formatet.

  Reply
 • Jag personligen föredrar blogg. Jag kollar aldrig på videos och har slutat följa bloggre så som helen torsgården tex när hon gick över till bara youtube. Men är det youtube du föredrar so go for it! 🙂

  Tråkigt för läsare som gillar bloggformat dock 😀

  Reply
 • Älskar dina vloggar / tips. Mer av det, ja tack!

  Reply
 • Jag gillar blogen bättre, men M får blogga mer, då är jag nöjd!

  Reply
 • Tror du förlorar följare på bloggen om du dra ner du gör inte så många inlägg nu 4 kanske
  gör 3st om dagen morgom middag kväll testa och se om bloggen sjunke,r din blogg står ju som stilla
  går lite upp och lite ner. hoppas du finner en lösning, du kan ju testa dig fram!

  Reply
 • EN FRÅGA är så nyfiken, vad jobbar Marcelo med?! 🙂

  Reply
 • Jag gillar både och men kör på det som känns bäst tycker jag! Det kan ju bli press när man inte kommer på något att skriva om hela tiden. Och så växer ju youtube mer och mer hela tiden. Ha det gott! 🙂

  Reply
 • Jag läser bloggar för att jag gillar skriftlig inspo & info.
  YouTube är inget för alla, undertexta dina vloggar? Meckigt att kolla klipp på mobilen då många inte ens använder hörlurar. O skramlar som fan om ordinarie mobilljud, haha… Jag dissar all video i bloggar, tidningars hemsidor osv. Kanske kombinera vlogg+sammanfattad bloggtext under?

  Kram

  Reply
 • Jag föredrar bloggen med inlägg!, har inte tid/pallar inte kolla massa videos ändå.. ?

  Reply
 • Bloggen först, tycker det är jobbigt med vblogg och video, tar för lång tid, gillar text bäst, jobbar och har lite
  med tid, hoppas du fortsätter som förr med bloggen!

  Reply
 • Hej jag undrar varifrån din t-shirt är ifrån den svarta som är med i vloggen kram

  Reply
 • så ni ska lämna hunden redan, istället för o INTE ÅKA ?!!!!!!!!!!!! NI TAR ER SJÄLVA FÖRE HUNDEN, USH

  Reply
 • Va?

  Reply