Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:23 | March 26, 2017

Ur&Penn

Innehåller adlinks

GLITTER CHOKER

Keps- LÄNK // Halsband- LÄNK // Väst- Second Hand // Tröja- LÄNK // Skor- LÄNK // Ryggsäck- LÄNK

Jag måste säga att jag är så glad över att jag tog beslutet att vara ledig på lördagarna för det känns som att jag hinner så mycket mer under helgen då och framför allt njuta. I fredags kväll fick jag ett sms av Åsa och hon frågade mig om jag ville springa Tunnelrun Citybanan på 8km på lördag morgon och eftersom jag ändå tänk att springa då så tvekade jag inte alls att haka på och det kommer ni få se på en vlogg som dyker upp i veckan på min Youtubekanal 😉

Här har ni en liten vårig outfit från i fredags. Jag, Marro, Bea och Stitch åkte till Plantagen så att jag fick handla blommor till hemmet och sedan avslutade vi med en matbit i Hammarby Sjöstad. Jag är så glad över att våren är här för det är så mycket roligare att klä på sig men är det något som verkligen lyfter en outfit så är det accessoarer och framför allt smycken. Jag precis som många andra är mer eller mindre beroende av chokers och jag har en favorit från Ur&Penn som kostar endast 50kr, den är superglittrig och något tunnare så den går även att matcha till ett till halsband om man vill. 🙂

Det som jag gillar med Ur&Penn är att du kan fynda så sjukt mycket smycken för väldigt låga priser. Smycken precis som mycket annat går i trender och då kan det vara kul att känna att man faktiskt har råd att köpa det som lockar. 😀

GLITTER CHOKERHalsbandet hittar ni här!
GLITTER CHOKER


14 kommentarer14 kommentarer om “Ur&Penn”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men har du trappat ner fredagar oxå? Va ju ganska tunt i fredags?, då behöver man inte in å titta här i onödan under helgerna!?

  Reply
 • Så underbart med gör och du är lika vacker som alltid! Älskar chokern dessutom! ? Kram

  Reply
 • Visst är chokern fin på Annika o när du visade på videon med en t-shirt hur det kan piffa upp med snygga smycken. är läckert med moderna smycken det gör det lilla extra.

  Reply
 • Känner du inte att dina outfits blir lite för mycket? Jag menar du bor i stckholm, inte LA. Du är bloggare, inte superkändis. När du är så uppklädd så ser du lite ut som en sån där pantertant som är dressad till tänderna vid helt fel tillfälle.

  Reply
 • Håller med, ser nästan lite löjligt ut.
  Allt för att synas, till varje pris.
  Allt detta för att göra reklam för ett litet halsband, som knappt syns.

  Reply
 • Jisses vad ni måste vara grå och tråkiga.

  Reply
 • Haardags hahaha…vart bor du någonstans?Här är det där en vardagsoutfit 🙂 ..superfräscht ,förutom Vegamössan som förstör looken lite.. 🙂

  Reply
 • Du är jättefin. Så fina färger på kläderna. Så kul att du vågar klä upp dej. Passar dej superbra. Tycker du jämt är snyggt klädd o smyckena du visade på ur o Penn var så fina. ‘Man blir glad av att se dej o andra som vågar lite mer. Önskar jag våga lite mer färg. Ha det fint kram söta.

  Reply
 • Riktigt snyggt ?

  Reply
 • Mycket snygg outfit. Hoppas du har haft en bra söndag, skulle vara trevligt med en familjebild på er och lilla Stitch. Ha en trevlig vecka

  Reply
 • Hahaha ja varför inte boka in en familjefotografering, mamma pappa och barnet. Hahahahaha familjebild jag dör!

  Reply
 • Ja vad fint med bild på er. Husdjur är ju lika viktig medlem o älskad o ni är toppen hundägare.

  Reply
 • Hej! Kan inte du göra ett träningspass för tonade armar? 🙂

  Reply
 • Vad är det för märke på västen? 🙂

  Reply