Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:19 | March 26, 2017

Träna axlarna hemma, med gummiband

Innehåller adlink
God morgon!
Idag var alla tre här hemma så trötta att vi sov till 10:30 ungefär. Det var så skönt att Stitch sov så länge alltså, hon brukar annars vakna runt 6.30 och måste springa ut men inte imorse. Jag tror hon fattat det här med sovmorgnar på helgerna. 😉

Det är söndag vilket betyder ännu ett träningsklipp uppe på min Youtubekanal. Vad kul att ni är så många som uppskattar det för det känns som en rolig grej att lägga upp varje söndag. Lycka till mer er träning och glöm inte att prenumerera på min Youtubekanal för mer träningsklipp och vloggar. 😀

Och för er som inte har gummiband hemma, ni hittar dom här >>LÄNK<<


5 kommentarer5 kommentarer om “Träna axlarna hemma, med gummiband”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här