Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:56 | March 24, 2017

Startar dagen med en pedikyr

img_6897Imorse vaknade jag av att solen sken in i sovrummet, jag visste att det skulle bli fint väder eftersom stjärnorna syntes igår kväll när jag var ute med Stitch. 🙂

När jag klev upp kände jag att det var alldeles för länge sedan jag verkligen hade en Annica-dag. En sådan dag där jag pysslar om mig själv med bad, pedikyr, inpackningar, epilering osv. Mina ben är håriga  och det mår jag så dåligt över, mina fötter har inte fått gå på pedikyr på flera månader och mitt ansikte har börjat få finnar i pannan…Så jag startade dagen med lite pedikyr. Stitch fick sysselsätta sig i vardagsrummet medan jag stängde in mig i badrummet i ca 20min och bara pysslade om mina fötter. Det var så skönt och dom är så fina nu. 😀

Det blev fotbad, jag filade dom, smorde in och lackade dom och nu känns dom så vårfräscha. Epilatorn ligger nu på laddning så jag kan ta tag i mina ben och efter det ska jag spela in ännu ett träningsklipp som ska komma upp på söndag. 😀
img_6903 img_6904 img_6910


12 kommentarer12 kommentarer om “Startar dagen med en pedikyr”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vovven skulle också behöva lite pedikyr…dax att klippa klorna! 🙂

  Reply
 • Skojar du? Vi klipper dom varannan dag typ och klipper vi mer klipper vi i pulpan vilket du även kan se på bilderna! :O

  Reply
 • kan ju vara bilden som luras lite..men om klorna går i golvet (som det ser ut som på bilden) och de hörs när hunden går på parketten så är de definitivt för långa.Lär henne att låta dig fila lite på klorna,då drar pulpan sig tillbaka så ni kan klippa dem kortare 🙂

  Reply
 • Ja man hör henne inte när hon går. jag vet hur man klipper klor 😉

  Reply
 • Mys-stund!!
  Vill höra med dig lite om Stitch…Vi funderar om att skaffa hund och jag har följt eran resa. Nu vet jag mycket om Första tiden, nu undrar jag hur ni gör med att vänja valpen att vara ensam,även om du jobbar hemifrån så måste man väl lämna valpen ibland??

  Reply
 • Vad heter nagellacket? Så sjukt snyggt! 🙂

  Reply
 • Det är från OPI och heter Tiramisu for Two 😀

  Reply
 • Avis man blir att du kan ha en “annica-dag”! Det måste du verkligen uppskatta med ditt jobb som bloggare, att du kan styra så mycket själv över ditt jobb?

  Reply
 • Vad bra, du verkar ha tagit åt dig av komentarerna om att vänja hunden att vara ensam:) det vinner man nog på i längden. Men hur har det gått till? Jag menar det måste ha gått fort ändå att vänja hunden eftersom det inte gick att duscha ifred för nån dag sen och nu kan du stänga in dig i ca 20 min som du skrev. Det är ju kanon!

  Reply
 • Tråkigt att du måste slänga in små pikar i dina “snälla” kommentarer.

  Reply
 • Tråkigt att du upplever min kometer som en pik. Du måste ha en negativ inställning till livet om du ser det så. Pik pik pik.

  Reply
 • Åh vad härligt med skönhetsvård. Jag arbetar med detta! Stitch är så söt… Hoppas att ni har det bra. Vilken fin familj ni är! Kram ???

  Reply