Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:48 | March 23, 2017

Träningsresa till Portugal+ träningspass till er!

annica-marcelo-fot_1a386ec8-2Från träningsresan i Thailand 2015. Foto Tomas Engtröm

Oh som jag längtar till slutet av april! Då åker jag till Portugal med WörkOut och är det något som jag älskar så är det träningsresor. Pischa anordnar dom så himla bra, jag har alltid så himla kul och lär känna så mycket nya människor. Det var ju genom min första träningsresa med WörkOut till Marbella som jag lärde känna Pischa och Åsa som nu är några av mina närmsta vänner. Och det var även genom den resan som träningen fick en annan innebörd för mig, jag tyckte att det var kul att träna och det blev mer som en hobby än något jag gjorde för att “hålla kroppen snygg”. Så WörkOut för mig är något jag tycker är svinkul samtidigt som jag mår bra av det och får resultat på min kropp både på insidan och utsidan.

WörkOut har blivit så populärt nu så Pischa har fått utöka med dubbla pass i veckan så jag kör måndagar och onsdagar kl 19:40 detta bootcamp. Och igår var det ett så roligt pass som gav en fruktansvärt träningsvärk och jag tänkte att jag kunde sätta ihop ett liknande pass på den sista delen som vi körde för er som vill känna på detta, fast ni kan köra det själva på gymmet.

Kom ihåg att det är ni själva som sätter tempot och ribban på hur hårt passet ska vara och behöver ni ta andra vikter så kör ni på det:

Cirkel 1, jobba 8 min:
10st Enarms clean jerk, 12kg
20sek Planka
20sek Viktplatta över huvudet, 10kg

Cirkel 2, jobba 8 min:
12st Goblet squats, 12kg
12st Jumping airsquats
20sek Jägarvila

Cirkel 3, jobba 8 min:
20sek Hålla vikt rakt ut, 5kg
12st Jumping squats med vikt, 12kg
20st Utfall bak

Lycka till mer träningen! 😀


11 kommentarer11 kommentarer om “Träningsresa till Portugal+ träningspass till er!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Annica! jag har en liten fundering hur du tänker med “dieter” och framförallt på kolhydrater. Äter du kolhydrater och när? och vilken “typ” av kolhydrater äter du? Man får alltid höra om att man inte ska äta kolhydrater för att gå ner i vikt, men förstår inte hur man ska kunna orka träna då, jag har försökt men det funkar inte för mig… berätta gärna hur du ser på just kolhydrater och när, och om du äter det!
  Tack för en inspirerande blogg, massor av kärlek till dig!
  Kram Bella

  Reply
 • Du kommer få svar på detta idag 🙂

  Reply
 • Har lite funderingar, skaffa ni inte en valp? Och du skall ut och resa när den är så liten. Varför skaffa ni hund? Om ni skall ut och resa på träningsresor? Hur är det med att välja bort visa saker? Då en hund kommer i första hand!

  Reply
 • Svar till “K”,
  Jag brukar inte svara på andras kommentarer och försvara bloggare och deras inlägg men, dom är väl ändå två som skaffat hund? Båda behöver ju inte sitta hemma och sätta livet på paus. Dessutom finns det så himla många hundar där ute som sitter i en hundgård, är ensamma långa dagar eller t.o.m. sitter i en liten bur hela dagen – det måste väl ändå vara värre än att matte åker på semester en vecka? Annars är jag också en hemsk människa som åker på semester och lämnar min hund hos mina föräldrar.

  Reply
 • Tack Lisa 🙂

  Reply
 • Lisa: men skaffar man hund? Bara för att lämna bort den och Marcelo har väl ett vanligt jobb, eller har har också tagit ledigt för att vara hemma med hunden. Sist skrev ju Annica på sin blogg att hon kunde inte lämna den ensam när hon skulle gå och hämta ett paket på posten! För att den var så liten och klara inte av att vara ensam än.

  Reply
 • Tror inte du K behöver bekymra dig och lägga energi på hur valpen kommer skötas när Annica är borta.

  Reply
 • Anonym: Jag bara fråga Annica, menade inget elak med det. Har själv två hundar, och jag har fått välja bort mycket. För att mina hundar sätter jag i första hand så de skall må bra. Men sista gången jag kommenterar något här! Ha det bra Annica och jag menade inget elakt!

 • Jo vi skaffade valp. jag åker iväg och Marcelo är hemma, inte svårare än så 🙂

  Reply
 • Hej,
  En liten fundering bara. Kör du de 3 olika “cirklarna” direkt efter varandra eller har du vila emellan? Samt upprepar man cirklarna och kör fler varv eller är det ett varv?
  Tacksam för svar 🙂

  Reply
 • hej, har du något tips på en bra kamera om man vill ta mycket närbilder, till ett bra pris? 🙂 superbra blogg, så mycket inspiration!

  Reply