Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | March 23, 2017

Återfuktande lermask för håret

Innehåller adlink

återfuktande hårmaskEfter mitt frisörbesök hos Elin i tisdags sa hon till mig att jag skulle se till att återfukta håret när jag tvättade det så jag gick igenom mina hårmasker för att se vilken av dom som bra återfuktande och som jag inte behövde ha i så länge och då landade jag på denna från Biolage.

Re-Hydrate Mask passar normalt till torrt som även tappat glas och behöver en rejäl fuktboost. Produkten innehåller sheasmör och moracealavalera som återfuktar och ger näring för en mjuk känsla och ett glansfullt resultat och 97% av ingredienserna har naturligt ursprung.

Jag tyckte att produkten var ganska svår att få ut i håret för den var ganska tjock, jag fick ta ganska mycket för att få ut det och packa in hela håret och då har jag inte särskilt mycket hår. Men fördelen med denna är att den bara behöver sitta i 5 min för att ge effekt. Rengör håret först med schampo, packa sedan in håret med denna och avsluta med balsam.

Se till att packa in ditt hår med hårmask minst en gång i veckan och satsa gärna på återfuktande produkter eftersom vi haft och har fortfarande väldigt torr luft och då behöver håret få återfuktas lite extra. 😉

Jag tycker att masken är ganska dyr men du får mycket för pengarna. Om du packar in håret en gång i veckan så kommer du nog ha denna mask i säkert 3-4 månader. 🙂

Pris: 400ml, 359kr- LÄNK!

återfuktande hårmask återfuktande hårmask återfuktande hårmask återfuktande hårmask

5 kommentarer5 kommentarer om “Återfuktande lermask för håret”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Blondes do it better!! (Jag skojar självklart bara) Du passar jättebra i denna lite ljusare tonen.

  Reply
 • Tack snälla 😀

  Reply
 • Du är så otroligt fin i håret!!

  Reply
 • Skulle du inte kunna tipsa om bra mascaror som ger volym, inte smular och har en bra borste som är gjort av silicon? Och ja värt priset.

  Min favorit har dom slutat tillverka verkar det som för jag hittar den inte längre och jag letar efter en ny men det är ju en djungel att hitta bra mascaror som fyller min kräsna sida ?

  Reply
 • Åh vad fiiiint! ?

  Reply