Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:25 | March 23, 2017

50st frågor och svar


Gud vilken jobbig dag det har vart. Jag laddade upp dessa klipp igår men det slutade med att jag var tvungen att ta ner ett då jag råkat klippa det fel. När jag sedan skulle ladda upp det så hamnade det på 28% efter 7(!!!) timmar så jag valde att exportera det till ett mindre och tyvärr något sämre format och kvalitet men hoppas att det går bra för er att titta på ändå. Så ledsen över detta. Plus att det var ett konstigt väder ute vilket gjorde att ena stunden var det jätteljust och andra mörkt, jag bör nog satsa mer på fotolamporna som jag köpte för typ ett år sedan!

Men nu är frågorna och svaren uppe, ha en trevlig titt för nu ska jag plocka ur diskmaskinen. Peace out! 😀


6 kommentarer6 kommentarer om “50st frågor och svar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Annica! Jag har en liten fråga om hår. Jag har väldigt tjockt hår och när jag har tvättat det och sedan tagit i olja så tycker jag bara att det hänger och har ingen frisyr så att säga när det torkat. Har du eller din frisör Elin kanske något bra tips på en produkt som gör att man kan forma håret eller få mer volym upptill på håret? Jag har långt hår nedanför bröstet. Din blogg och youtubekanal är riktigt inspirerande!

  Reply
 • Omg kollade nyss om big brother. Fick sån ångest haha.. glad att ni fort år tillsammans!!

  Mitt ex va exakt som Marcelo i bb. Så sjukt. Men han visa sig vara ett jövla svin inte som Marcelo.

  Puss <33

  Reply
 • Hejsan! Frågat tidigare om din tröja och såg du hade den i videon. Vart kommer den ifrån? Ser så otroligt skön ut!

  Reply
 • Den är från sannealexandra 🙂

  Reply
 • Även om Bostonterrier är en terrierras så är den fortfarande en trubbnos som kan få problem med andningen,sommartid så får man ta det lite lugnare med dessa så de inte får värmeslag då deras korta nosar gör det svårare för dem att andas och därigenom svårare med avkylningen av kroppen…:)

  Reply
 • Vilken styrka (eller ljuston kanske man säger) har du på den fondation som du tipsade i del 1? 🙂

  Reply