Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:18 | March 22, 2017

Vi har gjort om i hemmet!

Igår kväll möblerade jag och Marcelo, äntligen! Jag har länge stört mig på att vi haft soffan mitt i rummet eftersom det ätit upp så mycket yta så jag satt länge och tänkte hur vi skulle göra för bästa möjliga för att få mer yta till rummet och för ett tag sedan kom jag på en lösning. Och igår kom vårt TV- stativ så Marcelo monterade ihop det medan jag möblerade om och kollade på en skänk, golvlampor och växter.

Vårt hem känns ganska naket just nu och för det första kan vi inte ha några mattor eftersom Stitch inte riktigt än är rumsren och sedan så gör växter otroligt mycket i ett hem. Det gör att det känns mer levande. Marcelo bara “du tjatar om dina växter hela tiden” men det gör faktiskt skillnad så idag vill jag handla en byrå och växter sedan fattas tavlor på väggarna och efter det tror jag att vi faktiskt börjar närma oss ett resultat. 😀

Jag hade ju även planer på att göra om vårt svarta fåtölj till en rosa sammet och jag hittade en grym tapetserare men hon skulle ha nästan 13000kr för att göra om den. WHAAAAAT!? Så jag kommer leta vidare då det var en annan person som kunde göra det för ca 4000kr om jag inte minns fel.

Har ni några inredningstips?

Den här spisen ska bort för hit ska en byrå så att alla saker som låg i TV-bänken ska få en gömma.
byra
Jag hade tänkt något i stil med detta.annicaSå det jag behöver inhandla är en byrå, växter, en golvlampa att ställa bredvid soffan vid kaktusen och tavlor som ska stå på bänken samt ha några på väggen bakom soffan. 😀Den här vasen som står på bordet måste få sig maffiga blommor också!Och den här TV-bänken kommer åka ut på blocket för en billig peng. De vita stringhyllorna ska också ner men dom behåller vi ett tag till fast i förrådet. 🙂


16 kommentarer16 kommentarer om “Vi har gjort om i hemmet!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fint

  Reply
 • Det billigaste sättet är väl att hämta inspiration från Pinterest. Men jag vet att man även kan få hjälp av inredare för en “billig” peng. Har en kompis som jobbar som inredare och hon kommer hem till en, måttar, frågar och stämmer av vad ni vill ha av era egna möbler och vilken stil ni är ute efter. Sen ritar hon upp en mall för hur hon tycker ni ska inreda i rummet och skriver en lista på saker som skulle passa in. Sen får man välja om man vill handla sakerna själv (och vad man vill ha) eller om hon ska inreda det sista också (då kostar det lite mer). Tycker det är ett himla smart sätt om man själv inte har tid/ork/intresse att inreda!

  Reply
 • Mer växter o lite mer färg ni kan ha lite mer prydnadssaker det gör det mera personligt. Ram med bild på stitch på någon byrå.

  Reply
 • Tycker ni ska behålla stringhyllan. Den passade bra där. Och tar du bort den så får ni ännu fler fula hål i väggen.
  Vad ska ni göra med dom fula hålen på väggen bakom soffan?

  Reply
 • Vi ska täppa igen och sätta tavlor där 😀

  Reply
 • Om du ska sälja din kamin är jag gärna intresserad. ? Älskar din blogg förresten! Sminktipsen tack jag tusen gånger för, dem har hjälpt mig många gånger❤

  Reply
 • Jättefint, men om ni får främmande av några stycken lite sittutrymme men det kanske går att ta fram kökdtolarna,
  jag peersonligen skulle köpt en större soffa!

  Reply
 • Det är svårt att veta vad som passar er stil, oftast vet man bäst själv. men kanske lägga till nån varm färg? Tex hitta något som matchar brunfärgen i golvet? En tavla eller nåt?

  Reply
 • Tips från coachen!!!!! Köp en Garderobsblomma..de är världens bästa och tåliga växt. Lite vatten+kan stå hur mörkt som helst.
  Sen tycker jag att man kan friska på med tavlor
  med färg..?

  Reply
 • Hej Annica!

  Jag tycker du verka ha bra koll på vad det är för stil ni söker men vill du ha mer tips får du gärna kontakta mig. Jobbar som inredare i Göteborg men hjälper gärna till ändå. 🙂

  Reply
 • Vart har du köpt vasen? Är de en äkta klong eller kopia? Har letat efter snygga klong-kopior ett bra tag men inte hittat någon jag fastnat starkt för, tänkte pröva att göra en själv istället?

  Reply
 • Detta är en kopia från Mio https://www.mio.se/produkt/lily/30736705

  Reply
 • Vad lite sittplatser ni har. Får man plats 2.. högst 3 i soffan?
  Gällande omklädnad av fåtöljen, är dynorna löstagbara? Om så är det inte så svårt att klä om dom själva.Tyg och en häftpistol är allt som behövs.
  Eller lite överkurs om du känner någon som kan sy. Då är det bara att mäta och göra ett fodral och trä över.

  Reply
 • Åå jag jag har verkligen varit på jakt efter en sån öppen spis!? Vill du spara tid och vill bli av med den har du en köpare här, haha!
  Du är för övrigt riktigt duktig på det du gör, jag har följt dig från början och det har varit så kul att se din utveckling. Du är en härlig person som sprider så mycket energi, sluta aldrig med det du gör!

  Reply
 • kan vi inte få se en apartmenttur? ni verkar ha de så fint!!

  Reply
 • Hej Annica! Visst är det roligt att göra om lite hemma när man ser resultat? 🙂 Jag kan hjälpa dig om du vill ha hjälp med att få till den sista touchen, som kommer binda ihop och höja det redan fina rummet lite extra.
  Ha en bra dag!

  Reply