Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | March 22, 2017

Too Faced ♥ Kat Von D

Too Faced Kat Von D
Too Faced x Kat Von D – The Beauty of Friendship
I början av mars lanserades det omtalade samarbetet mellan Too Faced och Kat Von D Beauty. Det började med att Allt började med en vänskap mellan varumärkenas grundare Kat och Jerrod och det ledde sedan till ett lyckat samarbete. Och priserna är otroligt bra med tanke på var ordinarie priser annars är på singelprodukterna så gillar man någon av dessa produkter bör man slå till på ett kit! 😉

Produkterna finns att köpa i Sephoras butiker eller online.

Too Faced Kat Von DBetter Together Bestelling Mascara & Liner Duo
Ett minikit med bästsäljarna från de båda märkena, Better Than Sex mascaran och Tattoo Liner från KVD
Pris: 200krToo Faced Kat Von DBetter Together Cheek & Lip Makeup Bag Set
En liten makeupväska innehållande  Too Faceds Deluxe Candle Light Glow Highlighter i nyansen Rosy Glow och även Too Faceds högpigmenterade Love Flush Blush i den nya färgen So Happy Together. Även en ny nyans, XO, av Kat Von Ds Deluxe Everlasting Love Liquid Lipstick inkluderas tillsammans med Studded Kiss Lipstick i nya nyansen Muse.
Pris: 390krToo Faced Kat Von DBaksidan av den söta lilla väskan.Too Faced Kat Von DProdukterna är i miniformat.
Too Faced Kat Von DHär kan ni se färgerna på highlightern, rouget och de två läppstiften
Too Faced Kat Von DBetter Together Ultimate Eye Collection
Sist men inte minst min favorit av dessa, såklart, ett kit med fullstora produkter. Better Together Ultimate Eye Collction innehåller sex ögonskuggor med Too Faceds signaturformula och sex ögonskuggor med formulan Kat Von D använder sig av. I kitet får du även bästsäljarna, mascaran och eyelinern fast fullstora.
Pris: 665krToo Faced Kat Von DHjärtat har en magnet så man kan sätta ihop det eller ta isär om man bara vill ha med sig en av paletterna.Too Faced Kat Von DHär är färgerna från Too Faced, lite mer försiktiga och naturliga.Too Faced Kat Von DOch så kommer vi till KVD och jag tappade hakan när jag såg den svarta och röda färgen. Ruggigt pigmenterade och den röda färgen skulle jag vilja ha både som lack och läppstift! 😀


6 kommentarer6 kommentarer om “Too Faced ♥ Kat Von D”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så sjukt fina, har längtat efter dessa sååå länge. Trodde först att de skulle vara veganska men så var det ju tyvärr inte. Sjukt synd då jag har trånat efter dessa ända sen Kat la upp på instagram att de börjat samarbeta. Men väldigt söt förpackning ❤︎

  Reply
 • Åh det är så konstigt att dom inte är veganska men det kommer säkert bli ändring på det framöver 😉

  Reply
 • Vad fina men hittar ej dessa märken o köpa på nätet. Eleven hade too Faced men inte längre.

  Reply
 • Det är endast Sephora

  Reply
 • Ledsen, men tycker det ser lite creepy ut när man ser dina naglar under lösnaglarna. 🙁 Försöker du spara ut dina egna naglar, eller hur kommer det sig att du behåller din egen nagel så lång?

  Reply
 • Mina naglar växer ut under

  Reply