Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:11 | March 22, 2017

Är det bra med energidryck?

cleanHej Annica!
Tycker din blogg är väldigt inspirerande både när de gäller smink, träning och allt där till 😀 Bra jobbat!
Jag tänkte höra hur du ser på det här med energidrycker. Redbull, NOCCO, GoJoy, Celsius och alla de andra sorterna. Vilka är bättre och ”nyttigare” än andra? Eller är det så att ingen av dessa är ”nyttiga”? Är de kanske någon som t.o.m. är farlig att dricka? Har ju hört en del historier om redbull… Skulle vara jättetacksam för svar eller om du kanske gör ett inlägg om det 😀
puss och kram

SVAR: Hallå på dig och tack så mycket! Satan i gatan vad glad jag blir! 😀
Jag själv dricker energidrycker när det behövs och när jag känner sug efter det. Jag tycker att det finns många effektiva där ute beroende på vad man är på jakt efter. Behöver du bli pigg är Nocco och Clean väldigt effektiva, jag själv blir superpigg av dom så ett tips är att inte ta dom på kvällen. 😉

Det är helt okej att dricka dom men som med allt annat i lagom mängd. Jag själv drack för mycket energidryck under min PT-utbildning och det slutade med vad jag tror var en koffeinförgiftning vilket inte alls var bra då det ökade min ångest något fruktansvärt. Så en om dagen max skulle jag säga är inga problem men är det så att du är på jakt efter vitaminerna så kan du lika gärna fokusera på vad du stoppar i dig i mat-väg. 🙂


13 kommentarer13 kommentarer om “Är det bra med energidryck?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej älskar din blogg och tycker verkligen om dessa inlägg då du svarar på läsares frågor. 😀

  Reply
 • Ja men det är det minsta jag kan göra 🙂

  Reply
 • Tack så mycket för svaret! 😀 Slipper jag somna bland all kurslitteratur och plugg 😉

  Reply
 • 😀

  Reply
 • Hej annika. ville bara säga att det är kul att läsa din blogg, din blog är verkligen en av de fa jag läser och inte bara kollar pa blider. Hoppas du haft en bra dag! Kram från Switzerland, //Sofia ( http://www.sofiacm.com )

  Reply
 • Men gud tack snälla Sofia. Vad glad jag blir! 😀

  Reply
 • Celsius energidryck, är det att rekommendera? Jag har tagit en sådan varje morgon , då jag varken dricker kaffe, the elle choklad på morgonen. Bra eller ska jag minska ner?

  Reply
 • Då är min fråga, varför dricker du den? Är det för att få energi? Det kan man få genom sin frukost. Eller är det för vitaminerna i? Det kan man också få genom sin kost. Om du har en bra anledning att dricka den så gör det men annars ser jag ingen anledning till det 🙂

  Reply
 • Hej Annica!
  Jag har en fråga som jag hoppas att du kan hjälpa mig med:
  Jag ska gifta mig i sommar och lägga min egen makeup. Jag har framför allt ett sminkproblem som jag inte vet hur jag ska lösa. Jag har naturligt mörka ringar under ögonen som inte beror på dålig sömn eller dylikt utan jag ser helt enkelt ur så. Jag har en concealer från bareminerals i en bra färg som döljer detta lite men problemet är att det alltid “creasar” efter ett tag. Jag använder i övrigt mineralpuder som foundation och vill inte byta ut det eftersom det fungerar bra. Jag har svårt att hitta något som jag kan blenda ihop med foundation och som dessutom inte creasar. Har du några tips på vad jag kan använda? Om du har fler tips på vad jag kan tänka på inför sminkningen så blir jag jätteglad om du skriver ett inlägg om detta ?
  Kramar från mig!

  Reply
 • Jag har oxå större mörka ringar runt mina ögon och jag använder kat von d:s concealer och den är jag väldigt nöjd med. Använder själv oxå mineralpuder och tycker det ändå funkar ihop. Jag smetar på concealern till jag fått den täckningen jag vill ha, sen låter jag det torka i kanske en kvart/20 min sen gnuggar jag bort linjerna som har bildats under ögat och sen på med massa puder så håller det hela dagen för mig ?

  Reply
 • Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
  http://nouw.com/heddasöderberg

  Reply
 • På energidrycker så står de max 2-3 per dygn.

  Reply
 • Jag bara undrar hur ofta du dricker clean drink eller nocco? din blogg är jätte rolig att läsa ☺️

  Reply