Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | March 20, 2017

Foundation som täcker hudproblem

Innehåller adlink

vichy dermablendDet är inte ofta jag får panik när jag applicerar foundation men det kan jag säga hände när jag testade nyheterna från Vichy. Vi alla gillar ju olika resultat på vår foundation och jag har alltid gillat när hudtonen lätt jämnas ut, man kan fortfarande se de naturliga skuggorna i ansiktet, fin lyster och ja att man inte ser så sminkad ut. Så nyheterna från Vichy var raka motsatsen till vad jag söker hos makeupprodukter!

Dock är ju detta produkter som inte alls är framtagna till sådant resultat jag söker utan dessa är framtagna till personer som har hudproblem som rosacea, vitiligo, födelsemärken etc. Och jag är ganska övertygad om att det går att täcka med de här produkterna! 🙂
vichy dermablendVichy Dermablend Correcting Stick är en concealer på stick. En bra concealer enligt mig ska du kunna täcka allt i ansiktet med, under ögon och även finnar eller utslag. Detta stick var otroligt hårt, torrt och svårt att få ut även med fingrarna. Jag är inget fan av stick just för att detta är ett vanligt problem och sedan tyckte jag inte alls att den täckte så bra… Jag använde färgen #25.
Pris: 199krJag skulle se täckningsgraden på Vichy Dermablend Fluid Correcting Foundation och den täcker min tatuering ganska bra så har man något man vill jämna ut eller täcka så går det bra med dessa produkter!vichy dermablendVichy Dermablend Fluid Correcting Foundation ger ett otroligt täckande och matt resultat men även denna var väldigt torr i konsistensen. Den var svår att få ut och jag fick ta i ganska hårt för att kunna applicera den i hela ansiktet med en foundationborste så jag tror det är bäst att köra med en beautyblender. Jag har färg #35.
Pris: 279kr 136kr- LÄNK
vichy dermablendVichy Dermablend Compact Correcting Creme.vichy dermablendVichy Dermablend Compact Correcting Creme var mycket lättare i konsistensen och bra mycket lättare att få ut i ansiktet. Men jag är heller inget fan av att ha “blöta” produkter såhär just för att det kan bli så mycket bakterier när man doppar ner svampen, fingrarna eller penseln. Den här produkten ska vara mer täckande än den flytande foundationen men det upplevde jag inte alls. Produkten är för övrigt vattenfast och sitter kvar även när man svettas. Jag har färg #35.
Pris: 279kr
OLYMPUS DIGITAL CAMERAJag avslutade med Setting Powder men behövde ta ganska mycket för att inte känna mig kladdig. Pudret är transparent och lämnar inga spår av en pudring finish.
Pris: 299kr
vichy dermablendEfter att jag lagt lite rouge och fyllt i brynen så såg jag lite mer levande ut i ansiktet. Jag vet att många har hudproblem och har svårt att hitta bra täckande produkter men ni som är på jakt efter sådana bör testa dessa, speciellt den flytande foundationen pga hygieniska själ och för att jag tycker verkligen att den täckte bättre.


9 kommentarer9 kommentarer om “Foundation som täcker hudproblem”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kan du ibland tipsa om snygga örhängen o halsband. O även sneakers till våren. Så roligt få tips. Ha en fin vecka söta du.

  Reply
 • Just nu gör jag en kampanj med Ur&Penn och där visar jag upp smycken man bör satsa på. 😉
  Men jag kan göra ett inlägg om sneakers om du vill! 🙂

  Reply
 • Hej, ja undrar om mAn kan köpa dessa produkter i butik nånstans, eller kan man bara beställa dom från hemsidor??

  Reply
 • Dom kommer mest troligt ut i butik också 😉

  Reply
 • Som vilka butiker tex?
  Måste säga att ja följer dig regelbundet, älskar din blogg då du har så bra tips så som tex vilket smink som är bra o dåligt och man kan få bra tips av dig också??

  Reply
 • Hej, jag undrar om du vet om man kan ta foundation utan på sin brun utan sol? Eller då riskerar man att färgen försvinner när man rengör huden efter sminket? Kram 🙂

  Reply
 • Hej!
  Har nydligen börjat följa din blogg och gillar den verkligen ???
  Har du något tips på foundation som ser mer naturligt ut och som inte “kakar” sig? Har provat masssvis men inte hittat något som passar 🙁

  Reply
 • Men gud så kul!
  BareMinerals Complexion rescue!

  Reply
 • Tack ?

  Reply