Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:30 | March 20, 2017

Gallerior för hundar

img_6835-2Solglasögon- Celine // Väst- Second Hand // Tröja- LÄNK // Väska- LÄNK // Skor- LÄNK // Bränna- Miss Fancy

Igår var det ju så jäkarns fint väder här i Stockholm så jag och Marcelo kände att vi var tvungna att ta oss ut någonstans. Vi åkte först till Mio och handlade lite till hemmet sedan drog vi till Fältöversten för att hämta ut medicin till Stitch då hon åkt på noskvalster. Och när vi kom fram dit så hade var och varannan person hund inne i gallerian. Vi fick en chock, får man ha hund här? Och ja tydligen så får man det. Grymma, grymma Fältöversten! Till och med inne på Joe & The Juice fick man ha med sig hunden. Så nu vet ni vart jag och Marro kommer att hänga när vi ska fika eller vill strosa i någon galleria. 😀

Är det fler gallerior här i Stockholm där det är tillåtet med hund, någon som vet?

Jag fick många frågor angående min väst på Instagram och det var ju den jag fyndade på Bloppisen i lördags för ynka 250kr. Jag hade sett den här innan och när jag väl såg den hängandes på en galge så haffade jag den, västen är så jag och jag kommer mer eller mindre bo i den i vår. 😀

img_6832 img_6829Älskar mackorna på J&TJ. Jag tar alltid avokado, tomat och mozzarellamackan och en Sex me up!img_6820img_6831


9 kommentarer9 kommentarer om “Gallerior för hundar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag vet att det är tillåtet på Moodgallerian också att ta med hund, där finns det till och med “hundpassare” som kan ta hand om hunden om man vill käka lunch/middag på någon av restaurangerna där det kanske inte är tillåtet 🙂
  Några andra ställen är Bromma blocks, ringen (har jag för mig!), skrapan och sturegallerian! Kan finnas fler men detta är dom jag kan komma på, så bra med hundvänliga gallerior och restauranger!!

  Reply
 • Juuuust ja, tack snälla för att du påminde mig om det!

  Reply
 • Håller dem skorna uppe över knäna eller glider dem ner? 🙂 Sjukt snygga! Undrar också använder du jan marini serien även på sommaren? Tänkte eftersom man kan få pigmentförändringar? Kliar krämerna?

  Reply
 • Nej dessa sitter väldigt bra. jag vet hur du menar när dom glider ner, det är så störigt!
  Yes jag gör det men jag är noga med SPF varje dag i ansiktet 😉
  Rengöringen kan pirra ibland men annars så känner jag inte av dom.

  Reply
 • Gu så snygg outfit 😀
  Älskar verkligen skorna,

  Reply
 • Tack. Jag med 😀

  Reply
 • Du får ha med hunden in på NK, Sturegallerian, MOOD gallerian och gallerian (dock behöver du fråga i varje butik om det är okej att ta med dig hunden in men de säger nästan alltid ja )

  Reply
 • Kan du se något märke på Västen?<3

  Reply
 • I stan kan du ta med hund nästan överallt. Man kan alltid ta med hund om det är lite “finare” ställen som NK, mood, alla butiker på östermalm och runt vasastan, men också västermalmsgallerian osv.
  Åhlens city är nog den enda butik jag blivit “nekad” att gå in i.

  Om du åker utanför stan så är det ok med hund i Kista samt från precis nyligen även Bromma Blocks som ÄNTLIGEN tagit sitt förnuft till fånga och nu tillåter hundar.

  Reply