Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:11 | March 19, 2017

Välförtjänt skräp!

img_6813-kopiaEfter en hektisk bloppis så åkte jag hem för att dra på mig mina myskläder och den vita fuskpälsen fyndade jag på bloppisen.img_6814När jag gjort det så åkte jag och Bea till Hemmakväll för att köpa godis till kvällen då vi tänkte köra en myskväll tillsammans. img_6816Men vi kunde inte åka hem till henne utan att dra förbi en pizzeria. Jag kan säga såhär att jag nog aldrig vart med om en större pizza när dom kom in. img_6815Förstår ni vad jag menar? Jag fick en chock och visste redan innan jag ens tagit en tugga att jag aldrig någonsin skulle få i mig den. Så sant som sagt, halva gick ner sedan tog det stopp. 😀img_6817Alltså en brutalt stor pizza och som alltid tar jag banan, ananas och curry med bearnaise på sidan om. 😀img_6819Kroppen i matkoma efter skräpmat så varför inte proppa det med ännu mer skräp, goooodis! Det blev först filmen The Intern som jag faktiskt blev riktigt inspirerad av. Den handlar om en kvinna som är egenföretagare och framgångsrik och får en 70-åring man som praktikant. Efter det blev det Talang och ja, Bea och jag satt i soffan med tårar i ögonen när Ibrahim uppträdde. Han var bra men hans historia var så tragisk, jag tycker att det är så hemskt att vi inte kan hjälpa alla flyktingar så att dom också kan få känna trygghet. Som tur är så får han och hans familj stanna men det är inte en självklarhet för alla som kommer till Sverige för att få hjälp.


15 kommentarer15 kommentarer om “Välförtjänt skräp!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har ni namnat regskylten??

  Reply
 • Nej jag gjorde detta bara nu eftersom jag inte vill visa min regplåt 😀

  Reply
 • Jaha jag som tyckte det skulle varit så kul?

  Reply
 • Haha JÄVLAR vilken pizza! Den är ju större än Du ❤️

  Reply
 • I KNOOOOOW, den är gigantisk :O

  Reply
 • Vad blev det för bur i bilen? 🙂

  Reply
 • Jag vet inte vad den heter men det är en krocktestat variant 😀

  Reply
 • Vilken snygg väst. O vilken pizza inte många orkar äta upp den jisses.

  Reply
 • Tack. 😀
  Jag vet den är gigantisk!

  Reply
 • Hej! Vilken trevlig lördag du verkade ha och roligt att det gick så bra med bloppisen. Hoppas din söndag har varit lika bra synd att du inte har berättat något vad du har gjort. Ha nu en bra vecka och sen vill jag bara säga att Stitch är för jäkla söt och charmig man smälter även fast man bara sett henne på bild och vlogg, förstår att ni älskar henne.

  Reply
 • Skulle tro att hon berättar om sin söndag idag, måndag.

  Reply
 • Jag berättar idag vad vi gjort under helgen, fast lördagen har jag ju redan bloggat om 😉

  Ja hon är amaziiiiing!

  Reply
 • hehe Du kör samma pizza som jag.;) En bea vid sidan om ett måste!! ;P <3

  Reply
 • Superyummie!

  Reply
 • Gud vilken stor pizza!! <333 Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
  http://nouw.com/heddasöderberg

  Reply