Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:01 | March 17, 2017

Vad är skillnaden på badkläder och underkläder?

bikini
Jag blir så ledsen och besviken över hur människor försöker att trycka ner andra genom dumma kommentarer på bilder som publiceras. Igår lade jag upp bilden till höger där jag visar upp min spraytan. Jag har inga problem att visa mig i underkläder eller bikni idag då jag känner mig väldigt nöjd med min kropp. Men så var det inte för några år sedan och då skulle jag aldrig publicera sådana här bilder. Men det jag har svårt att förstå är hur folk kan bli provocerade av att jag visar mig i underkläder. Vad är det som är mer provocerande på bilden till höger än på bilden till vänster där jag står i min bikini? Vad är skillnaden? Är det materialet? Är det platsen jag är på? Vad är det som är så provocerande?

Nu är ca 90% av alla kommentarer positiva i min blogg men jag vill att det ska vara 100% positivitet här. Alla ska få ha en åsikt eller komma med konstruktiv kritik men det betyder inte att man får vara elak, att man ska på något sätt trycka ner eller få den andra personen att må dåligt.

Jag vill så gärna veta vad är det som gör att vissa vill kommentera som de gör? Är det ett enkelt sätt att avreagera er på? Vågar ni inte stå på er IRL och ser det här som en möjlighet att avreagera er anonymt? Jag själv vet att när jag bodde i ÖSD och var missnöjd med mitt liv så kunde jag störa mig på de som det gick bra för. Är det så vissa er av känner? Är ni inte riktigt nöjda med er livssituation? Gå till er själva och tänk efter “Vad är det som gör att ni känner och kommenterar såhär”. Nu, om någon gång, har ni som kommer med elakheter en chans att förklara er. Var ärlig och säg som det är för jag själv fattar inte hur man kan bli så provocerad av en underklädersbild kontra en bikinibild.

Ni som annars bidrar med massa positivitet här i bloggen, I love you guys! Ni gör mina dagar och det är ni som får mig att fortsätta att blogga och Youtubea på. Men det är något i mig som vill försöka att förstå varför vissa människor känner och skriver som de gör.


66 kommentarer66 kommentarer om “Vad är skillnaden på badkläder och underkläder?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Min farmor sa alltid låt ingen annan trampa på dig utan du är fin som du är. Människor som kommenterar andras utseende,kropp mm är bara själva osäkra.Annars har du inget behov av att hitta fel hos andra. Kan man inte visa sig i underkläder kan man heller inte visa sig på en badstrand eller i ett badhus. För du visar lika mycket.

  Reply
 • Jag tycker det är för privat o visa sej så. Du gör som du vill. Själv har jag liksom inget behov att visa mej med underkläder för främmande människor. Folk är olika.

  Reply
 • hur går du klädd på stranden/badhuset då?

  Reply
 • Jag märker på mig själv att är man på dåligt humör så kan man “hugga” kvickt o va elak .Har nu lärt mig tänka …varför ska jag skriva något dumt? denna människa har inte gjort mig något illa ..det har blivit en vana nu o jag känner mig tillfreds med mig själv.Så lätt o vara snäll . .ha en go dag <3

  Reply
 • Varför skulle du inte kunna publicera bilder som du såg ut förut.
  Är det för att du har bekräftelsebehov ?? Du vill bara ha 100 % positiva kommentarer. (Eller är det för att få flera besök i bloggen)

  Reply
 • För att hon inte kände sig bekväm med sin kropp förr, men det gör hon nu? Därför vill hon inte visa bilder från förr, men nu ville hon visa sin spraytan. Det är väl ingen rocket science?

  Reply
 • De flesta har inte behovet att lägga ut såna bilder, behöver inte bekräftelse.
  Räcker med att de själva är nöjda.

  Reply
 • Men ingen skrev nåt när hon la ut från Thailand i julas? Vad är skillnaden?

  Reply
 • Alla har inte behovet av att lämna elaka kommentarer heller…
  Om man nu tycker att folk lägger ut bilder på sig själv för att få bekreftelse så kan man faktiskt behålla den åsikten för sig själv. Man får ju liksom göra som man vill! Det är hennes kropp! Är man nöjd med sin kropp och ändå inte vill lägga upp bilder är det okej och likaså om man vill göra det! 🙂 Förstår dock inte varför människor måste ha så mycket åsikter om andra människors liv! Bara för att de inte skulle göra det själva innebär det ju inte att de har rätten att säga till andra att man inte borde göra det? Inte när det gäller en sån här sak…

  Reply
 • och vad är så fel med att vilja få lite bekräftelse ibland? det är helt mänskligt och någonting som 99% söker. obs! menar inte att det är syftet med annicas inlägg men det känns som att det är den största synden, att man ibland vill höra att man är bra/fin/duktig/duger som är o.s.v. inget fel med det tycker jag utan återigen så himla mänskligt. det är däremot bra mycket värre att lägga spydiga kommentarer på någons blogg bara för att.

  Reply
 • Jag har också alltid undrat varför man “får” visa upp sig i badkläder men inte i underkläder. Det är ju samma sak? Jag undrar också verkligen varför folk som bara har något onödigt, negativt att kommentera ens känner att de behöver yttra sig. Det skulle vara så mycket härligare om folk behöll sådant för sig själva.

  Tack för en grym blogg och kram på dig!

  Reply
 • Det kommer alltid att finnas folk som har ett behov av att skriva elaka negativa kommentarer. De har inget bättre för sig.
  Om du går in på historiken till en del så är kommentarerna av samma typ rakt igenom.
  Och vad du lägger upp för bilder det är helt upp till dig.

  Reply
 • Du gör som du vill, men jag skulle inte lägga ut en bild i underkläder, jag är nöjd med men själv som jag ser ut!

  Reply
 • En fråga bara: Hur gör du på sommaren vid stranden eller i badhuset ? Ser inte folk din kropp då ? Eller visar du dig aldrig i bikini eller baddräkt ?

  Reply
 • Man är i badhuset eller på stranden inte för att visa upp sig, utan för att bada eller hur??

  Reply
 • Men du visar ju upp dig i badhuset eller på stranden hur du en ser på det. Det finns massa människor som ser dig.

  Reply
 • och hon är inte nöjd med sig själv eller vad menar du? eller spelar det ens någon roll? kul att du är så nöjd med dig själv men du behöver inte trycka ner andra för det eller hur? vi tjejer måste försöka lyfta varandra istället för att trycka ner. tycker jag iaf.

  Reply
 • Jag håller med dig till 100%, vad är det för skillnad? Ingen. Har alltid undrat varför folk tycker att det är stötande när man lägger upp en bild i underkläder men att lägga upp en bikinibild är inga problem. Vissa kanske tycker att underkläder är mer privat men tittar man på utbudet på bikinis idag så är det nästan ingen skillnad på hur de ser ut.

  Reply
 • Jag tycker inte att det är någon skillnad på att visa sig i bikini eller bh och trosor. Jag tycker absolut att man får visa sig i vilket man vill när man vill. Det är sättet man gör det på som har stor betydelse tycker jag. Det jag kan tycka känns konstigt, och som jag komenterade i inlägget detta gäller, är just posandet. Hur man (i detta fallet du Annica) väljer att visa sin kropp. På bilden på stranden ser du, snygg ut absolut!, men den bilden blir också något helt annat eftersom du ser avslappnad ut och det ser naturligt ut, du ser inte ut att vilja “visa upp” din kropp. Hemma, halvnaken framför kameran (och dessutom nedragna trosor) tycker jag att det då verkar som att man vill visa “hur snygg” man själv tycker att man är. Jag hoppas du förstår vad jag menar och jag vill förtydliga att jag aldrig sagt något negativt om din kropp! Det här är hur jag som läsare av din blogg uppfattar dig/dina bilder i ett sånt här inlägg.

  Reply
 • Jag tänker mest till er alla som tycker det är fel & visar bara på att man vill visa upp sig, söka bekräftelse eller vad det kan vara.
  Kan man inte få göra det då? Ligger inte den viljan hos en människa att få bestämma, visa upp sig/söka bekräftelse eller vad man nu vill göra.
  Kan det inte få vara okej att visa sin kropp på sin blogg om man nu känner för det, man kanske nu är så nöjd att man vill visa, får det inte vara okej? Tror aldrig det rynkas några ögonbryn om en kille visar sig i badshorts eller underkläder? Men om en tjej gör det så ska det vara privat, för kroppen är bara för sig själv eller så söker man bekräftelse.
  Oavsett vad det är, OCH?

  Reply
 • Tack Sanna exakt så är det !!!.Tjejer får inte visa sig utan att andra tjejer ska tala om hur fel det är.

  Reply
 • Men det blir mer o i yngre åldrar att tjejer försöker o nästan gör allt för o visa att titta jag är smal jag duger. Men själen pratas det för lite om. Våra känslor och hur vi ska ta hand om dom på bästa sätt. Fokus riktas på ytan men den kan inte göra dej så mycket lyckligare. Utveckla sina sinnen o tycka att alla kroppar är fina på sitt sätt. O inte sätta en standard att så ska kroppen se ut. Vårda insidan och hitta balans mellan kropp o själ.

  Reply
 • fast det är ju knappast annicas fel. det blir så skevt när man ska skuldbelägga kvinnor för detta, när det bottnar sig i något helt annat. put the blame where it belongs säger jag och peppa andra kvinnor istället.

  Reply
 • Avundsjuka. Folk är väldigt avundsjuka. Du är snygg och grym och då har vissa behov av att klanka ner på dig. Antagligen är de inte ens medvetna om vilka torrisar de är. Strunta i dem. Finns Haters överallt. De mår inte bra. Folk gömmer avundsjukan bakom uttryck som “jag behöver inte bekräftelse utifrån” eller “det är för privat”. Men det är faktiskt du som avgör vad som är “för privat” i din blogg, inte de. De kan avgöra vad som är privat i sina egna bloggar och ingen har heller frågat dem om vad för “bekräftelsebehov” de har, ändå skriver de sina elaka åsikter utan att någon frågat dem, gärna som anonyma. Mer Kärlek och Positivitet! ❤❤❤❤

  Reply
 • Inte tycker jag din kommentar är särskilt varm du dömer andra men fatta att man tycker olika!! Varför behov o visa upp sej och i underkläder??

  Reply
 • Anonym ??? För att hon vill dela med sig till oss. Annica är grymt snygg och hon har all rätt att vara nöjd! ❤❤❤❤

  Reply
 • Jag håller med och tycker själv empatiska o snälla människor är vackra. Det skiner lite extra om dom kram.

  Reply
 • Har aldrig förstått mig på denna typen av kommentarer. Allting handlar inte om svartsjuka? Jag mår bra, har bra självförtroende och är inte svartsjuk men kan ändå förstå det problematiska i det.

  Reply
 • Avundsjuka, min vän, inte svartsjuka. ❤❤❤

  Reply
 • När folk använder härskartekniker för att förminska en så vet man att man har vunnit iaf.

  Reply
 • Det handlar inte om att vinna. Det handlar om kärlek och positivitet. Jag skickar massa kärlek och positivitet till dig, det kan du behöva ❤❤❤❤

 • Snälla berätta vad som är problematiskt. Att hon gillar sin kropp? Att hon vill visa upp sin kropp? Att hon lägger upp vilka bilder hon vill på SIN bogg? På vilket sätt är det problematiskt för dig, på vilket sätt påverkar detta dig? Berätta för jag undrar verkligen hur mycket folk kan bry sig om andras val:)

  Reply
 • Jag tycker mest att det börjar bli tjatigt med samma bilder VARJE gång du gjort spraytan, alltid samma trosbild tex, för mej handlar det inte om underkläder lr bikini,. Sen det är ju ditt eget val hur du framställer dej själv på bild, du förstår väl att det påverkar olika personer på olika sätt? Och så måste det väl få vara oxå?!

  Reply
 • Det jag ser när jag kollar på dina spraytan bilder är en fin och stark kropp. Ett inlägg om spraytan som får mig att längta efter sommaren, vill man va blek så är det jättefint också men vissa trivs med att va lite solbrända och då finns det enkla knep som inte är skadliga. Jag läser din blogg Annica för att jag tycker den är bra. Så fortsätt göra din grej. Tycker du har en bra inställning till träning och mat. Och jag älskar alla inlägg med smink, skönhet och hudvård. Alla bilder du lägger upp är fina och “smakfulla”. Du är ju grym! Ha en jättefin helg nu 🙂

  Reply
 • Du kanske ska tänka efter varför du endast känner att du kan lägga upp bilder på dej själv när du tränar och är brun och varför du måste ändra på din kropp och ditt utseende för att vara “nöjd”?? Och det säger jag inte med hat!!

  Reply
 • Hade du hellre lagt upp bilder när du ligger sliten i soffan när du är sjuk/bakis/ofräsch, eller vill du visa upp din snyggaste sida för tusentals kritiska läsare?

  Reply
 • Du verkar inte förstå alls vad jag menade.. suck

  Reply
 • Haha tycker också det är helt sjukt att folk gnäller för man lägger ut bilder i underkläder men är okej med bikinibilder (som kanske visar mer än av ens underkläder gör ibland) :p

  Reply
 • Kan folk sluta gnälla på andra så jävla mycket, och jag är så trött på hur mkt skit tjejer får för sådana bilder medan killar kan lägga ut vad fan som helst utan o få skit. Fan lyft varandra istället för o klanka ner på varandra! Du är grym Annica!

  Reply
 • Gör det du med lyft upp andra istället för o skriva argt säg något positivt.

  Reply
 • Jag bryr mig väl egentligen inte huruvida man står i bikini eller Bh å trosor.. Det jag inte riktigt förstår är VARFÖR man måste lägga ut bilder på sig halvnaken? Är det för bekräftelsen? Måste man få den där kommentaren ” så snygg” osv för att må bra?
  Då tycker iaf jag att man kanske ska fokusera på att må bra på insidan istället..

  Att visa upp brännan är väl egentligen inte det man fokuserar på när man ser den här bilden? Eller är det bara jag?
  Sen att du har riktigt hot as body att visa är ju bara grymt ? Lite avis blir man väl.. ?

  Reply
 • Det är jättestor skillnad på underkläder och bikini tycker jag. Underkläder är mer intima, något privat som min partner ska se och tända på, något som är mer intimt/sexigt utformat. Bikini är något som man badar i och ser inte ut som underkläder.
  Jag tycker om underklädsbilder men om någon tex dyker upp i underkläder på stranden så tycker jag i alla fall att det är opassande. På bild ser det mer ut som en modellbild, som din tex, tycker att du är sååååå jädrans snygg och ser inget fel i att lägga upp en sån bild. Men om du dyker upp på stranden i dina underkläder tycker jag att det är ofräscht och ganska opassande.
  Svårt att förklara men så är min tankegång i alla fall.

  Beklagar att du fått korkade kommentarer, men vet du vad, du är så snygg och du har en sån fin kropp, så otroligt snygg verkligen att det sticker i folks ögon, de blir svartsjuka och måste kommentera taskigt för att inte må dåligt med sitt egna skitliv och skitkropp. Kram på’re! Och trevlig helg.

  Reply
 • Jag blir riktigt beklämd av att alla som ska försvara annica ska kommentera “hur snygg kropp hon har”.. ni dömer ju henne bara för hennes utsida! Det är för det första väl ingen som kommenterat att hon inte har en fin kropp angående hennes underklädesbilder?? Så vad är grejen med det? Å om hon inte va lika vältränad å smal hade hon inte fått tagit dom bilderna då eller? ? Fattar ni inte att era kommentarer om hur snygg kropp hon har kan sätta press på henne att hon alltid måste ha en snygg kropp å va vältränad??.. spec som hon själv sagt att hon har problem med känslan att inte duga..

  Reply
 • Fast det vill vi ju absolut inte att hon ska känna. Men hon är snygg oavsett hur hon ser ut, hon är nöjd med sin kropp och det ska hon vara?
  Oavsett hennes vikt, muskelmassa eller hur hon ser ut? Hon är fin oavsett och det är alla.
  Varför drar du hennes “snygghet” endast till att hon är smal och vältränad?

  Reply
 • Vadå varför drar jag det till att det handlar om att hon är snygg för att hon är vältränad å smal?? Det är ju precis det alla som försvarar henne säger! Att “andra är avundsjuka och att hon har så snygg kropp” och “att man vill ha hennes kropp” och “ser henne som en inspiration för att själv träna”, klart det handlar om att hon är vältränad?? Snälla..

  Reply
 • Kör på tjejen, du är grym. Gör det DU mår bra av, det är de enda rätta! ????

  Reply
 • annica; det stavas – A V U N D S J U K A!!!!
  finns ingen annan förklaring.
  du är pangsnygg med en grym kropp som du jobbat hårt för och de som inte känner så för sin egen kropp blir svartsjuka på dig. istället för att ta tag i sig själva och göra något åt det så projicerar de sitt missnöje på dig. det är verkligen ingenting att bry sig om.
  jag själv är nu 34, har fött två barn, kroppen är helt enkelt inte som när jag var 22. jag är SÅ bitter över det men samtidigt vet jag att det bara är jag som kan förändra det. jag tränar ALDRIG (för lat) och äter både pizza o godis för jag gillar det.
  men jag skulle aldrig säga något elakt om en kvinna som, i mina ögon, jobbat sig till den perfekta kroppen. det skulle ju bara bli patetiskt.
  jag hoppas verkligen du kan se denna typ av kommentarer för vad de är – nämligen andra människors missnöje med sig själva.
  du är råsnygg och det är verkligen synd att vi kvinnor ofta är så jäkla missunnsamma mot varann.
  jag önskar verkligen att jag hade din kropp, men med tanke på vilket hårt jobb du lagt ner för att se ut som du gör så är det inte så konstigt att jag INTE ser ut så 🙂 med mina noll träningstimmar och 1 pizza i veckan 😉
  dock ser jag dig som en inspiration så nu ska jag upp o hoppa o köra ett pass på min crosstrainer.
  kram på dig!

  Reply
 • Folk är endast avundsjuka! Dessutom har du lagt upp bild som du såg ut tidigare ex. Efter big brother.
  Folk har svårt att acceptera när andra ser bättre ut än dom själva. Jag kan själv störs mig när folk med snygga kroppar lägger ut sådan bilder men det är för att jag själv också skulle vilja känna mig bekväm med att göra det, så istället blir jag sporrad och ser det som en förebild! Ta inte åt dig 🙂

  Reply
 • Tycker detta blir löjligt när ingen kommenterar något negativt om Annicas kropp angående vikt eller utseende från första början utan hur hon exploaterar den,.och att det alltid ska kommenteras om avundsjuka är ju lite löjligt? Okej vissa kanske är det, men annars måste väl folk få ifrågasätta och inte tycka om allt som du annica lägger upp utan att det ska kommenteras om att man är avundsjuk på dej? Det känns nästan lite narcissistiskt

  Reply
 • Jag säger så här men jag har säkert fel, jag tycker att underkläder och bikini inte är lika,
  klädd i underkläder tycker jag man inte ska lägga ut på bloggen, min sambo skulle inte
  vilja det, det är tiill för han!

  Reply
 • Håller med. Undrar också varför du visar dej i underkläder. Alla vet ju hur man ser ut när man är brun. Ja fler klick o uppmärksamhet vill ju bloggar ha. Så var ärlig med det. Det är ok men ärlighet för oss läsare är viktigt.

  Reply
 • Svaret på frågan “varför” är enkel: Inlägget är sponsrat. Så som det står under rubriken. Salongen har sponsrat inlägget. De vill visa potentiella framtida kunder att de erbjuder spray tan. Man måste ha underkläder/bikini för att man ska se att hon är brun. Tror ni salongen skulle tycka det va ok att sponsra ett inlägg, om hon gjorde spray tan och sen visade brännan med full mundering på. Då ser man ju inte brännan. Och jag måste säga att det är väldigt diskreta/neutrala underkläder hon valt att visa spray tan’en i. Dessutom är Annica snygg nu och hon va snygg för flera år sen. Att hon är grymt snygg är inte pga att hon är smal eller inte smal. Hon är snygg oavsett vikt. Den här teatern gällande att visa sig lättklädd är vansinnig. Vi föds alla nakna och det behöver inte bli världens rabalder om man visar hud. ?????

  Reply
 • Varför måste du svara för Annica i hennes inlägg. ? Hon är vuxen o kan svara för sej själv. Detta är bara larvigt. Hon gör som hon vill men alla tycker olika. O inte alla vill visa upp sej i underkläder för människor man inte känner. inget för mej iallafall.

  Reply
 • Brukar inte kommentera.
  MEN! Jag tycker att det bara är barnsligt att stå och posera framför spegeln i underkläder för att vadå, visa sin spraytan?
  Jag älskar min kropp och älskar att visa upp min kropp för min man, men jag har aldrig någonsin tänkt tanken att lägga ut en bild på sociala medier för jag tycker att det är intimt och privat och nästan fint på något sätt att behålla den sidan för honom eftersom så mycket annat blottas nuförtiden. Men men. Alla är olika och att skriva elaka kommentarer suger. Dont do that kids!

  Reply
 • Jättefin och bra jobbat!!

  Reply
 • Bry dig inte … hade det varit en man som stått i shorts hade ingen reagerat men bara för att en “tjej / kvinna” gör det så skall det klankas ner.

  Äsch, strunt i det bara! Du tränar som en gnu, äter bra mat och förtjänar att lägga ut “snygg bilder” i både bikini och underkläder. Punkt slut.

  Reply
 • Hej Annica! Bry dig inte, lägg inte ner energi på att försöka förstå. Däremot, du skulle kunna ställa dig själv frågan; varför lägger jag ut en bild på mig själv i underkläder? Vad är det jag vill säga med bilden? Ingen annan behöver spekulera i varför du gör det, men däremot är viktigast för dig själv att ha den insikten. Varför? För vem? Vad tillför det mig?

  Hälsningar,
  Linda

  Reply
 • Sånt här gör mig så arg! Kan slå vad om att att många av kommentarerna kommer från kvinnor… Känns alltid som att kvinnor vill trycka ner andra kvinnor! Vi borde stå upp för varandra ju! Vi pratar om feminism och “Girl power” och att vi själva ska ha rätt till våra kroppar och så skriver folk elaka kommentarer… Vill man lägga upp bilder i bikini/underkläder ska man ju absolut få göra det! Och vill man inte är det helt okej också! Att folk verkar tro att man måste lämna en elak pikig kommentar så fort man inte skulle gjort detsamma själv…. Skäms!

  Du ska absolut inte ta åt dig! Du är så fin och har rätt att göra precis som du vill! <3 Tragiskt att deras liv är fyllt av negativitet… drabbar nog bara dem själva i slutändan, synd bara att de gör allt för att sprida det till andra…

  Reply
 • Tycker inte det har att göra med att det är nån skillnad mellan badkläder och underkläder utan att själva grejen att lägga ut bilder på sig själv i så lite kläder är konstig. Skulle aldrig göra det på mina sociala medier men framförallt inte om jag hade en blogg som lästes av många tiotusentals pers.
  På t ex stranden är det ju de som är där som ser dig vad d kan vara typ några hundra, men när man lägger ut såna bilder på sig själv på en blogg är det ju mångamånga fler, vet ej hur många läsare du har men det e ju många tiotals tusen iaf och allt som läggs på nätet finns ju där för alltid och för alla. Det e för mig skillnaden mellan att gå på stranden och att lägga upp d på en blogg.
  Samt att det känns väldigt posigt att ställa sig så framför spegeln hemma. Fine om du är tvungen att göra det pga samarbetet men då känns det ju lite att måsta sälja ut sig att behöva klä av sig, posera och lägga ut sig i underkläder till allmän beskådan för pengarnas skull.

  Reply
 • Exakt! Bra skrivet! Det som kommentarerna handlade om från början som jag uppfattade det.. nu har detta lett till någon slags diskussion angående bikini vs underkläder och om att trycka ner annica pga av avundsjuka åt hennes kropp?!

  Reply
 • Bara för att jag gillar min kropp å är bekväm med den på stranden i bikini skulle jag aldrig lägga upp en bild på sociala medier som alla kan se där jag står å drar ner spetstrosor, eller bikinitrosor för den delen..Men vi har helt olika jobb och liv..
  Annica kan väl stå för sina egna val av bilder? Sen måste väl inte alla tycka att dessa val är rätt och kunna säga det utan att bli kallade hatare? Elaka kommentarer som inte har något syfte mer än att vara elaka ignoreras bäst..

  Reply
 • Undrar ifall inlägget bidragit till fler spraytan besök? Vilket var syftet.. ☺

  Reply
 • Den Svenska avundsjukan är inte atttaktiv alls tycker jag. Att visa sin kropp, hår, spraytan eller vad man nu vill kan ge upphov till avund. Tråkigt!

  Vi tjejer/ kvinnor borde göra mer som männen gör… Säga fan vad snyggt!

  Om man inte tycker om något man ser så yttrar man sig inte om det. Det är elakt!

  Detta hör också till god uppfostran . Kram ❤?

  Reply
 • Men många skriver ju vad snyggt. Har du inte läst kommentarerna. Sen är det så att på en blogg finns alla typer av människor som tycker olika. Hur enkelt som helst o fatta det. Eller hur!

  Reply
 • Har också tänkt på det där och förstår verkligen inte vad problemet är.
  Samma människa samma kropp bara olika plagg
  Mycket handlar väl om den klassiska svenska avundsjukan
  varför kan man som kvinna få vara stolt över sin kropp?
  Upplever dock att de största kritikerna är kvinnor, varför inte pusha varandra
  Kvinnor är ju fantastiska på många sätt

  Reply
 • Varför skall kvinnor trycka ner varandra så jäkla mycket? Var inte så jävla trångsynta tycker jag. Vill man visa upp sin kropp så får man väl göra det, oavsett bikini eller underkläder, spelar ingen roll. Ifall det var en kille som stod där framför spegeln i underkläder, skulle ni verkligen gnälla på samma sätt då? Nej, de tror jag inte. Alla tycker olika men kvinnokroppen är INGET att dölja, den är vacker!

  Reply