Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | March 16, 2017

Spraytan i Stockholm

miss fancyIgår så var jag och fixade mina naglar och dom blev så ruggigt snygga så dom kommer att få sig ett eget inlägg under dagen. Jag tänkte visa vad som hände igår när vi var klara på Miss Fancy. Jag och Linda (ägaren av Miss Fancy) satt och pratade under tiden hon fixade mina naglar om spraytan och jag beklagade mig över att jag var så blek. När vi var klara med naglarna så hade Marro inte kommit ännu så jag frågade Linda om hon hade tid att spraya mig och det hade hon. Alltså jag blev så glad, inte nog med att hon såg till att mina naglar rockade så fick jag även bli brun. 😀
miss fancyJag tycker verkligen att jag blir så mycket snyggare när jag är brun. Jag tycker att man ser så frisk och fräsch ut och helt plötsligt så ser allt även bra ut på. Jag behöver knappt tänka på makeupen och jag kan gå med bara ben utan att jag känner mig som Edward i Twiligt. Nu är det också så jäkla fint väder så med en längre överdel och ett par lårhöga stövlar så är det fasen okej att gå med bara ben en sväng. 😀
miss fancyFärgen blev så himla jämn och bra och anledningen till det är för att dom jobbar med Black Magic Tan. Den luktar inte, det är naturliga ämnen, du kan klä på dig nästan direkt efteråt, du blir inte orange och den sitter länge. Jag känner mig så fin och jag är så glad över att det finns ett bra och hälsosamt sätt att bli brun och fräsch på istället för att slänga mig i solariet. Detta kunde i alla fall inte sitta bättre nu när solen skiner och det känns som att våren är på väg.

Att spraya sig på Miss Fancy kostar från 275kr och är ni tre stycken som vill spraya er samtidigt så kostar det bara 200kr styck. Heeeelt galet. Så dra ihop några vänner och stick till Miss Fancy och spraya er. 😀


35 kommentarer35 kommentarer om “Spraytan i Stockholm”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fasiken va härligt! Man ser så mycket härligare ut när man får lite färg.
  Vilka jävla magmuskler btw, sjukt snyggt❤️

  Reply
 • Vilka jävla bröst skulle jag säga! Utan push-up oxå! Är dom äkta verkligen????

  Reply
 • Det fina med smink är att man kan fuska sig till en “perfekt” klyfta också, tror inte de är särskilt äkta..

  Reply
 • Haha, vad komiskt att jag ser dig kommentera här. Tänkte precis besvara din kommentar från inlägget där Annica snackar om när hon tog med sin hund in på affären men det gick inte av någon anledning. Kan ju börja med att jag aldrig kallade dig för idiot, det var riktat till de personer som snor hundar utanför affärer.

  För det andra borde du sluta försöka leta efter fel hos andra människor, och istället fokusera på ditt egna välmående. Jag lovar dig, du skulle må bättre då. 🙂

  Och för det tredje så är det Annicas kropp och hennes val om samt hur hon vill visa upp den. Jag tycker det är grymt jobbat av Annica att ha en sådan där kropp och med tanke på allt jobb och slit hon lägger ner på det förstår jag till 100 % att hon är stolt över den, vilket hon borde få göra utan att mötas av dessa taskiga och framförallt onödiga kommentarer.

  Reply
 • Men bara för man tycker olika är det inte elakt det tror inte jag iallafall.

  Reply
 • Jag tar det som en ursäkt Matilda, tack det är okej ?
  Tror du måste läsa min lilla kommentar igen, den finns längre ner. Jag har inte letat fel på vare sig annica eller inlägget, jag skrev ganska tydligt min åsikt om bilderna hon lägger ut varje gång hon spraytanat sig. Sen hennes kropp har jag varken sagt att den är ful eller fin, och självklart har hon jobbat hårt för den kropp hon har och självklart får hon vara stolt detta skrev jag inget om.
  Vad gäller mitt eget mående så är det utmärkt, du vet ju inget om det så det är bara löjligt att du skriver som du gör. Du verkar störa dig otroligt mycket på alla andras komentarer här inne så se du över ditt eget mående gumman.

  Reply
 • Men är du go eller? Jag tycker ärligt talat synd om dig. Du kan skippa dina kommentarer om att du inte letar fel och att du mår bra, kommentarerna talar sitt egna språk rätt så tydligt. Jag ser det inte som en tillfällighet att de få gånger jag faktiskt kollar kommentarerna på Annicas blogg har du varit där och enbart bidragit till en negativ energi. Negativitet föder negativitet, så enkelt är det. “Diskussionen är ju mer om huruvida hon visar upp sin kropp” skrev du längre ner, kan då berätta för dig att du har inget att göra med om och hur hon visar upp den. Om hon vill dra in magen och posea är det fritt fram för henne att göra det, något hon ska få göra utan att få tråkiga och negativa kommentarer från dig och många andra här inne.

  Ditt “gumman” tänker jag bara ignorera.

 • Såg den här gulliga tröjan med Stitch på och kom och tänka på dig…
  http://www.tradera.com/item/342730/277758272/divided-by-h-m-t-shirt-strl-xs-svart-skick-normalt

  Reply
 • Snyggt!
  Hur blir det när färgen försvinner, flammigt eller bleknar den gradvis? Är så sugen men vågar inte efter min skräckupplevelse med bus i somras..

  Reply
 • Jag undrar också! Och färgar det av sig på kläder? Och håller det sämre om man tränar och svettas mycket?

  Reply
 • Vi börjar ha sett dig halvnaken nu.. varför visar du upp din kropp på det här sättet? man kan visa att man blivit brun utan att posa med indragen mage, putade rumpa och trosorna nerdragna..

  Reply
 • Ja onödigt o visa med trosorna sådär. Annars är det ju fräscht o vara brun.

  Reply
 • Kan hålla med lite, alltså vi har sett rätt så många liknande bilder när du annica gjort spraytan å att det blivit jämnt å bra resultat.. eller kanske jag som följt bloggen för länge?

  Reply
 • Är seriöst så jäkla trött på sånt här. Det är ganska allmänt vedertaget att man inte ska tala ner om ett sorts utseende eller hudton. Ändå får man ständigt höra att man ska vara brun för då ser man frisk och fräsch ut. Man vill ju inte vara likblek på sommaren. Ingen vill väl se ut som spöket Laban. Annars ser man sjuk ut. Jag är naturligt blek och kan mer eller mindre inte få färg ( naturligt ) och har haft komplex för det i hela mitt liv, ständigt trott att jag inte kan vara fin då jag inte har färg. Det som är mest problematiskt är att ingen tänker på hur man talar/skriver om det för normen är så stark. Och det spelar ingen roll om folk sedan lägger till ” menar bara för mig själv, inte dig” för hör man det 10000 gånger spelar det ingen roll om det är riktat till en själv eller ej. Kanske någonting att reflektera över!

  Reply
 • Nicole och Elitah..om ni nu stör er så förbaskat på vad för bilder och vad Annica skriver i sin blogg kanske ni ska överväga att sluta läsa bloggen.
  Jag och de flesta av Annicas läsare läser bloggen för dess varierande innehåll. Halvnaket och skrivmässigt.
  Ni två gör ju inget annat än stör er på innehållet i bloggen. Hennes blogg och hennes val av inlägg.

  Reply
 • Tror inte riktigt du förstod mitt syfte med kommentaren. Pratade i generella termer utan att göra någon form av påhopp på Annica som person utan i syfte att öppna upp för en diskussion och reflektion ( vilket kanske delvis kommentarsfält är till för? ). Att lyfta saker och ting ur en annan synvinkel än den man normalt vis tänker utifrån, utan att vara elak emot andra, är inget som jag ser som negativt.

  Reply
 • A, om du läser min kommetar så kanske du förstår att jag stör mig på just dessa bilder som det nu är i detta inlägg och inget om vad själva inlägget handlar om. Det är ju fantastiskt kul att hon har gjort ännu en sprytan eftersom hon verkar må så bra i sig själv när hon gjort det. För att inte tala om hur spännande det är att få läsa om att hon gjort det igen.
  Bilderna tycker jag är onödiga. Dels för att vi har redan sett hennes kropp (som hon tydligen gärna vill visa upp i såna poser), dels för att vi sett många gånger vilken otroligt fin spraytan hon har och dels för att jag tycker att det verkar som att hon fiskar efter att få komentarer om hur fin kropp hon har, vilket ju betyder att hon behöver bekrättelse för att må bra i sig själv.

  Reply
 • Du A varför kan du inte sluta bry dig om vad andra kommenterar, låt folk skriva vad dom vill,
  alla tycker olika låt dom göra det!

  Reply
 • Håller med anonym. Man har rätt o tycka olika utan att någon ska påpeka det.

  Reply
 • Nu såg jag att det var sponsrat inlägg, drf det är ytterligae ett inlägg om spraytan,. reklam

  Reply
 • Hon behöver bekräftelse alltid. Fast på fel sätt !!!!

  Reply
 • Mycke tros och bröst bilder, men det är kanske jag som inte förstår,men det är snyggt att vara brun!

  Reply
 • Varför ska tjejer alltid trycka ner varandra ? Vad är det gör skillnad på en bild i bh och trosor eller bikini ? Snart är det sommar så bäst att gömma sig i stora kläder så inte bikinin syns. För om den gör det så är det bekräftelse behov…… Du ska vara stolt över dig och din kropp Annica ?

  Reply
 • Eh va? Vem har sagt nåt om bh och trosor eller bikini?? Diskussionen är ju mer om huruvida hon visar upp sin kropp, inte i vad. Häng med innan du slänger ur dig saker till andra som komenterat va.
  Sen är det ju skillnad på bilder och bilder anser jag. Står man och drar in magen och posar järnet som hon gör på bilderna här så är ju det för att man vill visa “hur snygg” man är = söker bekräftelse. Hon hade kunnat visa sin snygga bränna på andra sätt om hon hade velat.

  Reply
 • Erkänn att enda anledningen att du är på denna blogg är för att hoppa på folk. Du letar fel i varje inlägg och måste absolut trycka till någon……

  Reply
 • Vem har sagt något om att vara stolt över sin kropp?? Däremot tror inte jag att man är mer stolt över sin kropp bara för att man tar halvnakna bilder, det är en känsla man känner i sig själv..

  Reply
 • Skrattar ihjäl mig åt alla kommentarer. Fan, vilka puckon det finns.
  Och FAAAN, vilken puma du är, Annica. Jag vill ha din body, så är det med den saken. Du är så snygg och jag undrar helt ärligt hur du håller formen. Du har en sån avslappnat inställning till träning och kost och du har ändå en sjukt nice body som absolut ska få visas upp, spraytanad eller inte.
  Du skriver ju att du ibland inte tränar på tre veckor och ändå har du den kroppen, hur fasen bär du dig åt?
  Jordens största kram.
  Fortsätt rocka rockring!

  Reply
 • Du kanske ska lära dej att älska din egen kropp ist för att vilja ha Annicas??? kändes inte så hälsosamt..

  Reply
 • Ärligt talat, Annica du är skitsnygg! ? Så kul att du är modig och kan visa upp din kropp och vara stolt över den! De här negativa kommentarerna är bara onödiga… klart man lägger upp bilder efter sin spraytan och visar resultatet om man har en skönhetsblogg liksom!

  Reply
 • Hej annica ! Riktigt grymt bra å inspirerande blogg ! Fortsätt visa bilder på din förvandling ! För det inspirerar andra mer än vad du tror och det va dina bilder och tips å knep som fått mig att dra i gång nu å mår i dag tusen gånger bättre än någonsin ! Så fortsätt inspirera!!! Fortsätt va du !

  Reply
 • Wow.. finns grymt många avundsjuka människor här som är missnöjda med sig själva eller sitt liv.
  Annica du är skitsnygg & har sån jävla snygg kropp, ge mig den taaaack! YOU GO GIRL!!!

  Reply
 • Usch att det är vi tjejer som ska trycka ner varandra!! LYFT VARANDRA ISTÄLLET <3
  vad är felet på folk

  Reply
 • Du är jättesnygg Annica! Folk är avundsjuka och sååå bittra. Och ja, man känner sig fräsch när man är brun. I love it!

  Reply
 • Och alla som har en annan åsikt att uttrycka än “annica du är såå snygg det är drf jag läser din blogg” är avundsjuka?? jisses, vad är detta för dagisnivå..

  Reply
 • Fast ni andra tål ju inte ens att se henne i underkläder/bikini?

  Reply