Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:17 | March 14, 2017

Godare gröt

godare grötImorse startade jag dagen på ett så jädrans gott sätt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. För mig är frukost den bästa måltiden om dagen så är det något jag älskar så är det frukostrecept. Och för några helger sedan så var jag hemma hos Pischa som bjöd på Cirkusgröt, om det är någon av mina vänner som kallar sina måltider något sådant är det Pischa, haha. Vi åt detta innan vi sprang Arena run och jag som blivit lite less på havregrynsgröt blev helt till mig när jag fick smaka detta och det bästa av allt det är inte alls svårt att göra.

Är det något som man kan hitta på Pischas blogg förutom grymma träningstips och pepp så är det helt fantastiskt goda recept, jag själv tror nästan att jag testat alla dom! Receptet på Cirkusgröten hittar ni här på Pischas blogg.

Godare grötDet man har i gröten är banan, jordnötssmör, salt, havregryn och mjölk. Jag lade även till kanel.Godare grötSedan åt jag det tillsammans med mjölk, äppelmos och lite blåbär.Godare gröt Godare grötSom jag njöt av denna frukost!godare grötStitch satt bredvid och tittade fundersamt på. 🙂


11 kommentarer11 kommentarer om “Godare gröt”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ljuvlig fralla! ?

  Reply
 • Det är en boston terrier 😀 <3

  Reply
 • ser väldigt gott ut. men på pischas blogg står de att man ska ha ägg i också.

  Reply
 • Ja precis, jag hade inga ägg hemma men detta fungerade bra ändå 🙂

  Reply
 • Dina armar… så jävla snygga! Skulle gärna vilja ha antingen en video eller ett inlägg hur du tränar de/vilka övningar du kör! (Om det inte redan finns någonstans)! Kram 🙂

  Reply
 • Provat den med ägg i. Men inge hungrig tidigt har aldrig varit. Blir mest drickyoghurt.

  Reply
 • Det heter cirkusgröt på grund utav att så många cirkusartister/akrobater äter det för att få i sig en stadig frukost/mellanmål för att orka träna så mycket som dom gör 🙂

  Reply
 • Å vad gott det verkar! Detta måste jag prova
  Och så himla söt & fin hund ni har. Modellhund typ!

  Reply
 • […] 9:00 Frukost– Gröt av något slag, numera är det cirkusgröt. Ni hittar receptet här! […]

  Reply
 • […] >>Ni hittar receptet på gröten här!<< Soffbord- LÄNK // Vas- LÄNK // Ljusstake- LÄNK // Tallrik- LÄNK // Matta- LÄNK […]

  Reply
 • Tänkte prova detta, funkar de lika bra med mandelsmör tror du 😁

  Reply