Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:00 | March 13, 2017

Jag äter bättre när jag tränar

bild-2017-03-13-kl-19-50 bild-2017-03-13-kl-19-50-2Just nu ligger jag i soffan och väntar på att Marcelo ska komma hem, vi måste åka och handla. Vår kyl och frys är helt tomma och jag beställde matkassar idag men dom kommer om en vecka. Stitch ligger och sover här med mig alltså jag älskar att hon gillar närhet så mycket, det är så mysigt. När hon ska sova kryper hon alltid tätt intill mig eller Marro och sen är det så svårt att inte pilla och pussa på henne för hon är så söt. Ser ni också vad mycket hon vuxit? Fast alla säger det som träffat henne att hon ser mycket större ut på bild vilket jag kan hålla med om. Här ser hon väldigt stor ut men Marcelos skor i storlek 42 är större än henne och hon väger bara 2,2kg så hon är petit än så länge.

Idag kom jag iväg till gymmet, fan vad skönt det var. Jag och Bea körde ett benpass som ni kommer att få imorgon på bloggen men jag måste säga det att min kropp fick en rejäl chock när vi väl satt igång. Alltså när jag skulle göra en knäböj fick jag sådan rejäl mjölksyra och riktigt snabbt att jag bara kunde göra en repetition innan jag var tvungen att hänga upp stången igen. Men det var skönt, jag mår verkligen så bra av att träna, sömnen och min energinivå blir mycket bättre och sedan blir jag sugen på bättre mat också. Så nu när vi ska handla ska jag köpa hem massor av frukt, grönt, samt fisk och kyckling så vi kan göra matlådor i veckan. 😀


4 kommentarer4 kommentarer om “Jag äter bättre när jag tränar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Annica!

  Att träna gör gott för kropp och själ.. Har själv svårt att komma iväg! Men det är så skönt när man har gjort ett pass ? Vad gott det lät med kyckling! Här försöker vi komma på lite mer olika rätter då vårt barn har lite känslig mage.. Så tänkte faktiskt fråga dig hur ni gör en god kycklingrätt! Puss och kram Beatrice

  Reply
 • Hej Annika! Kan du inte tipsa om goda proteinshakes och lite recept kring dem exempelvis så häller du vissa i gröt, kanske har annat roligt och gott att tipsa om ? 🙂

  Reply
 • Känner igen mig gälland träning och mat! Brukar även bli mindre sötsugen och vill typ äta mer nyttig och fräsch mat. Fascinerande hur det hänger ihop, att sunda vanor föder fler sunda vanor….

  Reply
 • Kan du göra Handla med oss vloggar? Visa vad ni har köpt? Mat haul? Det är roligt och populärt på youtube! Kram!

  Reply