Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:58 | March 12, 2017

Jag börjar med onlineträning!

Alla ni som efterfrågat hemmaträning, jag kan nu äntligen berätta att jag satt igång med en träningslista på min Youtubekanal och där kommer jag släppa ett klipp varje söndag som fokuserar på HEMMATRÄNING!

Jag visar er enkla övningar, ni själva sätter ribban hur hår och tufft det får vara men detta är perfekt att göra i hemmet, ute på gården, själv eller tillsammans med någon polare. Så jag hoppas att detta är uppskattat av er för som sagt varje söndag kl 9 släpps ett träningsklipp som ska inspirera er till hemmaträning så glöm inte att prenumerera gratis på min kanal! Börja prenumerera här!

Har ni några önskemål på träning så är det bara att ställa frågorna i kommentarsfältet. Lycka till med hemmaträningen!


11 kommentarer11 kommentarer om “Jag börjar med onlineträning!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vart har du köpt träningskläderna??Superbra övningar /Veronica

  Reply
 • Jag tror dom är från Nelly 😀

  Reply
 • Hej! Jag undrar vad du använder dig av för märke när du köper proteinpulver? Har du något tips på vart man kan köpa det och vad man skulle kunna använda sig av när man vill få i sig något direkt efter ett gympass? 🙂

  Reply
 • Jag har Starnutrition nu för att jag har det hemma, annars gillar jag selfs biff protein 😀

  Reply
 • Wow! Underbart!! Du är grym Annika!!

  Reply
 • Tack 😀

  Reply
 • Hej Annica! Du jag har lite frågor angående tatueringar. Jag är 22 år i nuläget och har tänkt på att skaffa mig en eller flera tatueringar sen jag var runt 18. Mitt stora problem är att jag har lätt för att ångra mig på sådana stora saker. Sedan har jag svårt att bestämma mig för vad jag vill ha, det behöver inte betyda något utan jag ser en del utav de som en snygg kroppssmyckning. Jag har kikat på ganska små tatueringar då jag tycker att det är snyggt och inte blir för mycket och då tänker jag att jag på ett ungefär vill ha något sammanhang eller lika typsnitt om jag väljer text osv.
  Hur tänkte du med dina tatueringar, storlek och varför du valde just den tatueringen?
  Skulle verkligen behöva din hjälp att rensa min hjärna på alla tankar och få någon klarhet i vad jag kan göra.

  Reply
 • Grym träningsvideo!! En klipp för ryggövningar hade varit toppen 😀 Du inspirerar

  Reply
 • Ska bli!

  Reply
 • Hej Annica!
  Jag kom in på din blogg på något sätt och blev vådligt inspirerad. Jag har för ett tag sen försökt ta tag i träningen och maten då jag en dag ställde mig på vågen och såg en maxvikt som jag inte kände mig bekväm i. Jag har alltid haft väldigt stora lår vilket jag har haft väldigt komplex för. Plus att dom är väldigt i vägen också då mina lår tar ihop sig och jag får skavsår när jag går. Jag undrar om det finns något bra sätt att tänka på just för att få lite mindre lår, om det går? Jag har varit lite rädd att om jag tränar låren mer så kommer dom bara bli ännu större än vad dom redan är av musklerna. Det är inget jag vill då jag tycker det är väldigt jobbigt.

  Kram,
  Lisa

  Reply
 • Hej Annica
  Jag har en fråga till dig om man har svårt att göra skrädarsitupsen vad ska men då göra för någon övning istället för den?

  Kram
  Victoria

  Reply