Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:15 | March 11, 2017

Bloppis!

17201143_10154968746547674_7306815749485157402_n

Hörni underbara läsare!
Om en vecka kommer jag plus några bloggare till ha en bloppis! Lördagen den 18e mars kl 11- 16:00 på Radisson Blu Waterfront Hotel i Stockholm, ligger nära T-centralen.

Jag personligen kommer sälja skönhetsprodukter såklart, allt för 20kr/ st. Så ni som känner att ni är i behov av makeup, hårvårdsprodukter, hudvård mm bör komma. Och jag kan garantera er att ni kommer att fynda mycket annat hos de modeintresserade bloggarna också. 😉

Så skriv in detta i kalendern och se till att ta med alla dina vänner och shoppa loss till grymma priser!


14 kommentarer14 kommentarer om “Bloppis!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kan du inte köra en bloppis på bloggen/insta oxå? Mvh En som vill köpa men inte bor i sthlm </3

  Reply
 • Det blir alldeles för mycket jobb med att skicka ut allt… :O

  Reply
 • Nä, vad typan, jag är bortrest då 🙁

  Reply
 • Åh nej :O

  Reply
 • Mot kvitto?

  Reply
 • Brukar man få det på loppis?

  Reply
 • Jag ska försöka komma om jag klarar det inflammationen i höften är kvar. Men låter jättekul o skulle verkligen vilja handla både smink o annat. Det låter jättetrevligt.

  Reply
 • Ja försök att komma 😀

  Reply
 • Du menar nog loppis? En bloppis är ju en virtuell loppis man har på bloggen, dvs en bloggloppis. Nu ska ni ju vara på en fysisk plats, Radisson, å då är det ju en vanlig loppis du/ni ska ha. Inte hela världe – I know – men det blir ändå lite förvirrande när du skriver att du ska ha en bloppis, å sen inte sälja grejerna här på bloggen 😉

  Reply
 • Nej Bloppis som loppis som Bloggare håller i

  Reply
 • Jamen exakt, ni är ett gäng bloggare som ska ha en LOPPIS. Inte en bloppis. Så länge ni inte säljer grejerna på bloggarna så är det ju ingen bloppis. Men visst jag fattar varför du kanske spelar lite ovetande, för hur sexigt låter det att ha en loppis? 😉 Men oavsett vilket ord du gillar bättre, så blir en vanlig loppis inte en bloppis pga av att ni är ett gäng bloggare som ska stå vid borden. Jämförelsevis så skulle ju inte din hund bli en katt bara för att några personer skulle kalla den katt. Eller hur? Same same, but different. Det är så många unga som är riktigt dåliga på svenska språket, och det blir ju inte bättre av att bloggare är slappa å använder ord de inte förstår innebörden av. Påpekar inte detta för att vara taskig eller tracka dig. Absolut inte. Men du har en stor blogg som läses av många och har därmed också ett stort ansvar för att det du skriver är så korrekt som möjligt. Så jag hoppas du tänker om och försöker ha lite bättre koll framöver. Använd rätt ord för rätt sak. Är du tveksam på vissa ord/uttryck så googla/binga dem. Piece of cake. Ha det gott nu, jag menar väl med min kommentar. 🙂

  Reply
 • jag kommer ! 😀

  Reply
 • Wihooo!

  Reply
 • Vilka mer bloggare kommer vara på bloppisen?

  Reply