Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | March 10, 2017

Vårnyheter från Milani

Innehåller adlink

milani highlightI veckan så testade jag lite nytt från Milani, det är ett märke som jag börjar gilla mer och mer för att det är så fina budgetprodukter! Dom har nu släppt sex sticker vårnyheter och här två av dom.

Milani har allt från foundations, till läpprodukter, till ögonskuggor till läppar. Kika in alla produkterna här!milani highlightSpotlight Face and Eye Illuminating Powder och Strobelight Instant Glow Powder.milani highlightSpotlight Face and Eye Illuminating Powder är en multiprodukt med jusreflekterande pigment, färgerna går att blanda med varandra eller var för sig som rouge, bronzer och highlight. Denna produkt kostar 239kr, lätt värt pengarna!milani highlightHär använder jag produkten som ett rouge och resultatet blev så fint och glowigt. 😀milani highlightStrobelight Instant Glow Powder är en highlighter med en något varm ton och konsistensen är ganska krämig trots att det är ett puder. Så det går att applicera med en borste men lika bra med fingrarna. Denna produkt kostar 179kr.milani highlightFöre och efter med highlightern. 🙂


4 kommentarer4 kommentarer om “Vårnyheter från Milani”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Bra tips ej provat det märket. Ha en bra helg nu blir det varmare.

  Reply
 • Ska gå bananas på Milani när jag åker till USA nästa gång?

  Reply
 • Hej! Jag har en fråga, har du mycket hår/fjun i ansiktet? Vad gör du åt det? Vaxar, noppar, rakar eller är du helt hårfri? Jag har jättemycket hår i ansiktet och jag får alltid vaxa tex överläppen :/ har du några tips på att undvika eller få bort håret i ansiktet? Kram!

  Reply
 • Hej
  Läser din blogg mycket bra, får lite tips på olika produkter men hittar ingen som massar mig riktigt. Har blandad hy, men svårt att få ansiktet fint och jämt med dagkräm och foundation. Blir lätt torr efter och röd och svårt att få ner rodnaden.
  Har du något tips?

  Reply