Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:43 | March 10, 2017

Choklad & Hallon Bowl

choklad och hallon bowl choklad och hallon bowlChoklad & Hallon Bowlen:
1 banan
1 skopa chokladprotein
2 dl frysa hallon
0,5 dl mjölk
-Mixa och toppa med valfria tillbehör. 😀
God morgon mina stjärnor! Idag är det fredag, vad grymma ni är som tagit er igenom veckan. För mig har den här veckan gått snabbare än någonsin, jag tror att har man något inplanerat på tex onsdagen så känns inte veckan så lång för då har man liksom något att se fram emot och när man sedan gjort det är det sedan bara två dagar till helg. 😀

Inatt var hundarna jobbiga, Stitch var tvungen att gå ut så Marcelo sprang ut med henne och hon bajsade två gånger. Så duktig som väcker oss när det är dags! Jag klev också upp för att torka rent hennes tassar när Marcelo sedan kom in med henne och när vi skulle lägga oss hade såklart Duchess passat på att bädda ner sig rejält bland våra kuddar och hon var svår att rubba. Hon var nästan som ett barn som vägrar klä på sig och blir typ ledlös ett tag, så jag försökt att lyfta och knuffa lite lätt på henne men det var lönlöst. Haha! Men så fort Stitch kom till sängen och härjade då fattade Duchess att ligger hon kvar där kommer hon få en lekande valp i ansiktet så då kröp hon ner en bit och vi alla fick plats igen.

Nu i helen ska Duschess till Pischas mamma, vi tänkte då passa på att åka till Östersund över helgen men det fanns inga flygbiljetter. Hur är det möjligt, hur många åker dit egentligen? Så vi får ta det en annan helg, dock hade jag velat åka upp nu då min pappa fyller år imorgon… 🙁

Men idag ska jag, Marcelo och Stitch gästa Random Mix, vi ska prata lite om vårt förhållande och även chatta mer er samtidigt. Så ni som har en del frågor till mig och Marcelo om vårt förhållande, om Stitch, om träning, skönhet, mode ja men alltså allt som vi sysslar med se till att hänga med oss mellan 15:30- 17:30. 😀


10 kommentarer10 kommentarer om “Choklad & Hallon Bowl”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tror att många flyger upp till Åre!! Vårat kompisgäng åker upp. Kan vara därför det är fullbokat?

  Reply
 • Ååh, kommer missa de kan man se de efteråt med någon länk??

  Reply
 • Anar ett nytt tema växa fram. Mycket smoothiebowls nu 😉 Tycker din blandning av inlägg är superhärlig nu med träning vardag och skönhet ?

  Reply
 • Åh vad jag gillar din blogg! Framförallt om vardagen, träningen och frukostarna ?

  Reply
 • Ni måste nog beställa i tid, för många åker till Åre över helgen, tror vecka 13 åker
  Rix morronzoo upp med en massa folk den var ju en tävling på radion, och sen är det påsk och då
  är det nog ganska fullt, men man vet aldrig det kan finnas!

  Reply
 • Litet tips: Jätte-göm/lås in allt som har med choklad och kakao att göra. Min bandit till vovve hade igår klättrat in i vårt skåp och rivit ut min sambos proteinpulver, tuggat upp skruvkorken och vräkt i sig proteinpulver med kakao-smak. Vi ringde runt som galningar till veterinären, kosttillskott-tillverkaren och giftinformationscentralen för att få reda på hur vi skulle göra, hur mycket kakao den innehöll mm. Vi fick info att vänta och avvakta, eftersom vi räknade ut att mängden kakao (6%) var för liten för att det skulle vara farligt för hans kroppsvikt (stor hund). Skulle symptom uppstå, så skulle vi åka in akut. Så litet tips: lås in allt med nyckel (kakao, tuggummi, xylitol mm). På mindre än en timme kan de små monstrena ta sig igenom en olåst dörr, tugga igenom riktigt hård plast med skruvkork och komma åt det man aldrig ens tänkt sig att de kunde vara intresserade av. Kram!

  Reply
 • O jag tog hand om en vildkatt. Plötsligt ser jag den gnaga på min chokladkaka o jag fick ringa o fråga men dom så choklad inte farligt för katter. Men vilken pärs o vad jag blev rädd.

  Reply
 • Hej Annica! Jag har en fråga som jag verkligen hoppas du kan svara på, googlar ihjäl mig men hittar bara massa olika.
  Jag försöker gå ner i vikt lite & äta hälsosammare alternativ till kolhydrat, tex ris som jag älskar.
  Vad tycker du man ska välja? Jag brukar äta råris men känner att det har också så mycket kalorier, men käkade matvete idag och tyckte det var gott.
  Är det råris/bulgur/matvete/makthavre tex vad är nyttigast och mest kolhydratssnålt? 🙂

  Reply
 • Jag gillar inte banan men finns det något annat man kan ha istället för det. ser så himlens gott ut!!!!

  Reply
 • Hej Annica, jag måste varmt rekommendera valpkurs på Hundens hus (Jag gick på Ryttarstadion på Östermalm). På den kursen gick även mopsenwalle som hans egna instagram heter, jag tror du vet vem det är 🙂
  Så så bra kursledare och fantastiskt bra innehåll i kursen.
  Jag gick även unghundskurs och är verkligen så nöjd.
  Bästa investeringen jag har gjort.
  Kram

  Reply