Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | March 9, 2017

Vegansk foundation

Innehåller adlink

elf foundationÄr ni på jakt efter en billig foundation som ger ett lätt till medel täckande resultat, smälter in i huden väldigt lätt och är vegansk så är det denna ni ska kolla in. Jag är inte så bekant med Elf men jag har hört mycket bra om det märket från många av mina vänner så det kändes kul att testa det plus att jag blev positivt överraskad över hur bra produkten var.

Denna foundation är väldigt lätt i konsistensen, smälter som sagt in väldigt bra i huden och man får en jämn, fin hudton och lyster i ansiktet. Man ser liksom inte ens när man tittar nära på huden att man har foundation på sig just för att den smälter in så pass bra. Så alla djurvänner där ute eller ni som bara känner att makeup ibland svider att köpa bör ta en närmare titt på denna produkt. 😉

Pris: 149kr –LÄNK!

elf foundationFöre och efter.elf foundationProdukten sjunker in väldigt bra och syns knapp på huden.elf foundation


9 kommentarer9 kommentarer om “Vegansk foundation”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det blev ett fint resultat!!

  Reply
 • Hej Annica! Vet inte om du brukar svara på kommentarer men ger det ett försök 🙂 Jag har väldigt mörka ringar under ögonen. Alla concealers jag har provat är antingen inte tillräckligt täckande eller så faller de bort under dagen och typ kakar ihop sig och fastnar i rynkor osv. Har du kanske något tips? 🙂

  Reply
 • Kat Von D är min absoluta favorit just nu, du bör testa den 😉

  Reply
 • Hej Emma! Jag vet jag Inte är Annica MEN jag har också otroligt mörka ringar, ser ut som blåtiror.. Den bästa concealern jag testat är tarte – shape tape. Youtube denna så får du se ?

  Reply
 • Tack för tipset! Det ska jag spana in 🙂

  Reply
 • Ja gör det. Det finns en jämförelse med Tarte och Urban decay (tror jag det var) och tjejen är blown away av tarte haha 😀 Det ska finnas på sephora, vet dock inte om dom har märket i Sverige, vet Sephora i Spanien inte har det tyvärr 🙁

  Reply
 • Håller helt med. Jag kör Kat von D men när jag var i USA sist så blev jag sminkad på Ulta helt med Tarte och den concealern hon använde var MAGISK!

  Reply
 • Agree! Den är verkligen guld och håller hela dagen! Jag skojar inte när jag säger mina ringar ser ut som blåtiror och dom försvann 😀

  Reply
 • Hej! Jag blir alltid väldigt oljig på/runt näsan. Har testat många olika foundations men alla släpper på nästippen och runt näsvingarna efter ca 1/2 arbetsdagen. Har du några tips?

  Reply