Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:35 | March 9, 2017

Vad attraheras ni av?

Min senaste vlogg som är från i tisdags och gårdagen då jag gick på bio med en tjejkompis. Vi såg Fifty Shades Darker och jag har nog aldrig någonsin vart så generad när jag tittat på en film. Det var så mycket sex, dirty talk och jag visste liksom inte vart jag skulle ta vägen. Jag försökte nog lägga mer fokus på att plocka upp godisarna från skålen än filmen, haha.

Alla har väldigt delade meningar om dessa filmer, de som gillade första filmen gillar inte denna lika mycket och tvärtom. Jag tyckte att den första var bättre men det som jag gillar med dessa filmer det är hur mycket Mr. Grey gör för Anastasia. Jag tror att det är det jag fastnar för, han prioriterar henne och gör allt för att hon ska ha det bra- det tycker jag är sexigt hos en man.

Det jag faller för hos en man är självsäkerhet, självständighet, smart, driven, målinriktad och såklart en fin kropp. För mig finns inget mer oattraktivt än lathet, oengagemang och jag gillar heller inte barnsliga killar. Men vi alla gillar olika. Vad är det ni dras till hos en man eller kvinna?


13 kommentarer13 kommentarer om “Vad attraheras ni av?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • När en man har en själ och tycker om att höra mig prata

  Reply
 • När han är en trygg och jordnära person som vet vadå han vill. Prioritera rätt saker och ta ansvar . Veta att han alltid finns där när det behövs

  Reply
 • Ja själen är viktig. Att han har humor är snäll och bryr sej om andra människor. Trogen o vill både ta det lugnt o ibland hitta på något roligt. Att han gillar o vara i naturen o gillar djur. Annars i utseendet gillar jag stora händer o mörk röst. Läst alla böckerna.

  Reply
 • Alltså dina ögonfransar… Vad har du för mascara i första delen av videon? Eller är det lösögonfransar?

  Reply
 • Hej, du sa i vloggen att du ska ha en bloppis? När, var o tid? kram

  Reply
 • Den 18e kl 11-16 på Radisson Blu Waterfront Hotel 🙂

  Reply
 • Måste bara säga – wow vad du verkar härlig och skön! Du påminner sååå mycket om en av mina bästa tjejkompisar. Jag har aldrig tänkt på det innan förrän nu!
  Kram!

  Reply
 • Men sötis! Kramar

  Reply
 • Den stickade tröjan var superfin!! Vilken storlek har du?☺

  Reply
 • XS 🙂

  Reply
 • Jag gillade andra filmen såå mycket bättre! Ser fram emot trean ??

  Reply
 • Ja den släpps nästa år 😀

  Reply
 • Asså annica du verkar som en så härlig tjej! Men reagerade verkligen i denna video att ditt ansikte inte rör sig när du pratar! Det är bara dina ögon som spärras upp typ när du uttrycker något, och att du kan le.. jag förstår att när man gör botox blir man lite “blind” tillslut!? vill du verkligen ta bort hela din ansiktsmimik? Fråga någon (inte marcelo för han är ju oxå fast) ärlig vän lr familjemedlem kanske? Ibland kan man inte se sånna saker själv för man vänjer sig.. jag säger bara detta för jag verkligen reagerade nu, det ser märkligt ut för du e ju en ung fin tjej? jag är snart 30 å är inte emot botox, börjar själv fundera på det för just linjen mellan ögonbrynen börjar synas lite för mycket.. men jag tror du blivit lite “botox blind”..ingen illa menat!

  Reply