Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:08 | March 9, 2017

Bajs mellan tårna

bajs mellan tårnaGod morgon på er!
Jag är så jädrans förkyld alltså, jag är så torr i mina slemhinnor i näsan att det gör ont att andas och mina ögon svider, buäää. Och imorse när jag skulle ut med Stitch så klev jag i en kluta bajs, alltså jag gled liksom med foten så skiten sipprade mellan mina tår. Jag höll på att spy! När hann hon med detta liksom? Hon är så jäkla snabb…

Jag googlade massor på hur man ska få hundarna rumsrena och alla säger olika. När jag hade hund gick det ganska fort att få henne rumsren så jag ska göra samma grej med Stitch. Men när en hund känner sig otrygg ute så vill den inte göra sina behov så idag tänkte jag att vi ska klä på oss rejält och spendera lite mer tid ute så att hon börjar gilla att vara utomhus.

Jag ska göra mig en god frukost nu medan hundarna sover, igår den här tiden hann jag städa hela lägenheten, vattna alla blommor och jag hann till och med bädda sängen. Så igår var det en bra hund-dag och jag håller tummarna att det blir samma idag.

bajs mellan tårna bajs mellan tårna bajs mellan tårnaTappade ena kaktusen rakt i min hand, ont som faen!
bajs mellan tårna bajs mellan tårna


13 kommentarer13 kommentarer om “Bajs mellan tårna”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hur söta är inte hundarna när de sover sådär!!

  Reply
 • Hej Annica!

  Var har du hittat det lilla örhänget som du har vid tragus? ser ut som det är en liten kula längst ner på cirkeln, om jag har sett rätt?

  Reply
 • TIPS! Gå alltid ut till samma ställe och bara vänta tills hon gör det hon ska. Lek inte och busa där utan gör det tydligt att här ute går vi på toaletten. Som du säger så tycker alla olika och jag som har två hundar med två år emellan kan säga att det beror mycket på hunden också. Mina två har varit helt olika och olika saker har fungerat för dem. Det finns inga rätt och fel.

  Reply
 • Ja dom är så fina när dom sover. Krya på dej . Ingefära är ju bra mot förkylning.

  Reply
 • Bilden på de sovande hundarna! Älskar!

  Reply
 • Hej 🙂 jag vill inte klanka ner eller nåt och du vet säkert bättre än mig. Men tror du inte de blir jobbigt för Stitch sen när storhunden åker hem? 🙂

  Reply
 • Men jösses så gulligt tycker nästan lite synd om Stitch när Duschess åker hem till Pischa … ser ut som “mamma och dotter” när dom ligger så där gulligt och sover. Sötaste jag sett på länge! Naaw! 🙂

  Reply
 • Hej!
  Såg att din fikus tappat massa blad, ett tips – vattna cirka en gång i veckan underifrån. Alltså ställ krukan i en skål med vatten och låt den suga upp vatten underifrån. Jag kämpar med mina fikusar för att hålla de fina och har kommit fram till detta är det bästa sättet.
  Lycka till! 🙂

  Reply
 • Men gud älskar att du lade märke till det, tack för tipset!

  Reply
 • Hej!
  Min hund vad helt hopplös! Hon är 1.5 år nu och blev inte helt rumsren förens hon var ca 1 år. Vi har varit ute med henne ofta, på samma ställe osv men inget hjälpte. Tills en dag så var det som att en polett bara ramla ner för henne och hon förstod att toaletten var utomhus och inte inne. Så håll ut! 😀

  Reply
 • Hej! Det är bara vara konsekvent, som de nämner innan, att gå samma runda varje gång är smart för de blir de bekväma i det området. Och sen är det bara att gå ut varje gång de sovit, ätit eller lekt, och belöna när de väl går på toa ute “duktig flicka!” Eller vad man har för muntlig belöning så de förstår att de gör något bra 🙂 Och sen en dag funkar det bara. Det kan ta olika länge för alla. Det enda du ska tänka på är att aldrig fya en hund som gör inne, de förstår inte vad som är fel, utan du som inte varit uppmärksam 🙂 Valpar går sällan på toa när de är i famnen, till skillnad från valparna på film.. Sovit hela natten lyft upp henne på en gång tex, och många börjar “springa runt” som om de letar något detta är ofta tecken på att de är nödiga, då är det bara att gå ut och testa om det kommer nått 🙂

  Reply
 • Vi ser hennes tecken när det är dags att gå ut men det är en klar förbättring från första dagen. Nu sker det olyckor inne kanske två gånger om dagen och då är det för att vi inte vart tillräckligt snabba med att klä på oss tex. 🙂

  Reply
 • Hej, Köp Fenazon nässalva på apoteket, den är TOPPEN för torra vinternäsor! 🙂

  Reply