Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:42 | March 8, 2017

Strawberry & banana bowl

strawberry bowl strawberry bowlOkej jag är mer eller mindre besatt av att göra bowls på morgonen. Dom är ju så ruggigt goda, det går snabbt att göra och för många som har svårt att äta frukost på morgonen så är detta ett lättare alternativ att få ner. I den här bowlen har jag:
1 banan
2 dl frysta jordgubbar
1 msk jordnötssmör
0,5 dl turkisk yoghurt
– Mixa allt och toppa med valfria tillbehör.

Kvällen igår var ju som ni kanske såg i tidigare inlägg så himla mysig, men när vi skulle lägga oss så blev det värsta farten på Stitch. Hon sprang omkring som om hon hade brinnande eld i baken och vi har problem med att gå ut med henne pga snön och kylan för Boston Terrier är ganska känslig mot klimat och speciellt när dom är valpar så Stitch har blivit lite förkyld. Hon nyser väldigt mycket och låter snorig så nu blir det mycket vätska för henne och vila. När vi går ut tar jag henne separat så tar vi bara några kliv utanför dörren så hon får göra sina behov sedan springer vi in.

Sedan är det inte bara hon som är förkyld utan jag har blivit det. Min näsa rinner konstant och igår innan jag somnade drog jag av sex stycken nysningar på rad. På det så har toapappret tagit slut så om någon har vägarna förbi får ni gärna köpa mer er ett storpack toapapper. 😀

Ikväll får jag avlastning, ikväll ska jag på bio med en tjejkompis och vi ska se 50 shades darker. Har ni sett den, vad tyckte ni? Det ska bli skönt att komma iväg lite från hemmet en stund så Marcelo ska vara med hundarna och köra en tjejkväll…eller ja en myskväll. Haha!


4 kommentarer4 kommentarer om “Strawberry & banana bowl”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Love it! Har också snöat in mig på yoghurt liknande frukostar men letar verkligen efter nyttiga flingor, müsli, granola, flingor utan socker som är hälsosamma liksom och utan nötter!! Har du nått tips? Vad har du för müsli själv på denna frukost? 🙂

  Reply
 • jag älskar paulúns supermüsli – blåbär & vanilj! 😀

  Reply
 • Så jäkla bra med prejade frukostar. Då vet man att man får i sig något bra men fixar den kvällen innan när man har tid och pepp. Jag har alltid chiapudding i kylen eller “over night oats” funkar toppen!!!!

  Reply
 • Nawww lilla sötisen 🙁 Kan förstå att det kanske inte är det allra roligaste att köpa ett rejält hundtäcke av bättre kvalitet som hon hinner växa ur (vet inte riktigt hur mycket/fort den rasen växer) Men om det inte blir allt för snabbt så kan ni ju alltid se det som en investering just för att hjälpa henne att vara ute lättare och bli rumsren, sedan kan ni skänka det fina täcket / täckena till t.ex hundstallet eller någon organisation. En tanke bara <3

  Reply