Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | March 8, 2017

Ciate Triple Shot Mascara

Innehåller adlink

Ciate mascaraHittade den här produkten hemma hos mig och kom på att jag nog inte testat det. Ciate är ju ett märke som är känt för sina nagellack och jag är inte så mycket för att märken som är inriktade på en grej börjar producera annat. Jag vet inte varför men jag bara tycker det…

Anyways, i det här fallet fick jag mig en liten näsbränna då mascaran visade sig vara jättebra. Och sedan måste jag ju säga att jag har bra fransperiod just nu. Jag gillade inte borsten direkt vid applicering men sedan efter jag arbetat med den ett tag så böjde sig fransarna ganska rejält och separerade mina fransar väldigt bra så jag blev impad. Men man måste ju även komma ihåg att bara för att denna mascara fungerar på mig så får inte alla samma resultat. Allt beror på vad för typ av fransar man har.

Jag skulle säga att jag har ganska långa fransar i mig själv, om man delar upp dom mjuka, medel och hårda så är mina fransar ganska medelmjuka, dom böjer sig inte jättelätt men dom är aldrig raka. Jag har en tjejkompis som har supermjuka fransar och dom böjer sig typ bara man blåser lite lätt på dom. 😀

Men jag tycker att det är en grym mascara, dock överpris eftersom jag personligen aldrig skulle köpa en mascara från ett märke som inte är inriktad på det. Men nu när jag vet att den är bra kan jag rekommendera den till er som har liknande fransar som mig och känner för att lägga över 250kr på en mascara.

Vill ni ha en mascara som ger i princip samma resultat men kostar en hundralapp mindre så bör ni kika på det här inlägget.

Pris: 265kr –LÄNK!

Ciate mascaraFöre och efter.Ciate mascaraGrym separation.Ciate mascaraOch bra böj.Ciate mascara


8 kommentarer8 kommentarer om “Ciate Triple Shot Mascara”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du har väl långa fransar för du använder xlash?

  Reply
 • Snyggt!! Dina fransar är riktigt fina! ?

  Reply
 • Fint resultat!

  Har du, sanningsenligt, provat något brynserum som verkligen gör skillnad? Jag tampas med mina och de har blivit aningens bättre, men det är fortfarande glest med hårväxt framme i ena brynet och det är svårt att fylla i snyggt där då jag är dålig på att hantera dessa pensel-produkter.

  Reply
 • Älskar dina bryn, vad har du på bilden?

  Reply
 • Hej Annica,

  Jag älskar att läsa din blogg för jag får så himla mycket inspiration av dig!
  Mitt problem är att mina fransar är naturligt böjda och ner mot ytterkanten av fransraden “krullar” sig fransarna.
  Det är alltså omöjligt att måla mascara på dessa.
  Har du något bra tips om hur/vad jag kan göra?

  Tack så jättemycket för en härlig och inspirerande läsning varje dag 🙂
  Kram

  Reply
 • En mascarafråga du kanske kan hjälpa mig med 🙂 Jag får ofta fet hy under dagen och därmed får jag också lätt fläckar ovanför och under ögat av mascaran. Jag älskar verkligen Lancomes Hypnose och även Diors mascaror, men jag kan inte hitta någon som är smudge proof! Vattenfast mascara fungerar inte heller… Har du något bra tips?! 🙂

  Reply
 • Hej Annica! Jag vill gärna komma igång med träningen och målet är att ha en bra fast rumpa och en hyfsat vältränad mage till i juni, är detta möjligt och hur ska jag lägga upp min träning? Jag går på gym men på gymmet springer jag oftast på löpbandet eller crosstrainern. Kan du inte göra ett inlägg om hur man borde lägga upp det? Och så vidare kramisar!

  Reply
 • wow grymt resultat ju 🙂

  Reply