Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:03 | March 7, 2017

Vilken concealer till mineralpuder?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA bareminerals-concealer Före och efter.

Hej! Jag har en fråga om concealer och miniralpuder (bareminerals).
Kan man använda concealer tillsammans med ett mineralpuder utan att de skär sig eller ser kakigt ut? Jag är ute efter en concealer att ha under ögonen och jag använder mig utav bareminerals fairly light. Men är rädd att det kommer bli kakigt eller skära sig.
Hur applicerar man? Kan man ha baremineral övet eller ska man undvika att applicera det ovanpå??

SVAR: Hej!
Om du använder mineralpuder så ska även din concealer vara i pulverform för annars blir det som du säger, att det skär sig. Om du nu har Fairly Light på din mineralfoundation så testa deras concealer Bisque. Den går lite åt det ljusrosa hållet men den lägger sig jättefint under ögonen och smälter in väldigt bra. Annars kan du bara testa att ta din mineralfoundation men använda concealerborsten som bareMinerals har. Den gör så att det blir en mer täckande effekt så ta den och ta din foundation och stryk på under ögonen så ska du se att det blir skillnad. Detta gör du efter du lagt din foundation. 😉


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här