Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:36 | March 7, 2017

Soffhäng och The Bachelor


Hur trött jag än blir på dessa ligister som röjer på morgnarna så är det så underbart att ligga och mysa såhär med dom på kvällarna. Nu skulle jag bara vilja ha en gottepåse och att Marcelo sätter sig med oss, kanske masserar mina fötter litegrann och jag kommer må hur gott som helst. Den här känslan jag har nu ska jag se till håller i sig till imorgon när dom börjar att härja igen. 😀


6 kommentarer6 kommentarer om “Soffhäng och The Bachelor”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad kul du har humor. Javisst man älskar dom små liven vad dom änn ställer till med. Man får ju så mycket kärlek tillbaks. Härligt!

  Reply
 • Jag vet känslan.. men varje morgon när min ligist gör allt i sin makt för att vi ska gå upp och starta dagen från 0-200 försöker jag vara tacksam över att han sover hela nätterna. Vi måste försöka förstå att dom sovit typ 8 h och att det är något att vara nöjd över. Dom är ju små barn 🙂

  Reply
 • Så mysigt det ser ut . Hur länge ska ni låna den andra hunden då? Saknar inte dens matte den?

  Reply
 • ❤❤❤❤❤❤❤

  Reply
 • Ja men hon blir lugnare. Min var en vilding, är 2 år nu och lite lugnare, kan se film och jag älskar se Bachler…hihi
  sen har jag en till 10 år o han är superlugn. Båda är chihuahuor. Älskar hundar ger så mycket om alla visste….

  Reply
 • Åh vad mysigt, ser ut som du verkligen njuter av hundlivet ❤️❤️❤️

  Reply